in ,

Uitvinder Ebola vaccin maakt grapjes over afmaken bevolking met GMO Virus en noemt film voorbeelden!?

De hoofdonderzoeker van het team dat dit serum heeft ontwikkeld, Dr. Charles Antzen, verkondigt publiekelijk dat de film Contagion het antwoord geeft voor de overbevolking.

Onder de met besmette mensen bevinding zich ook twee Amerikanen die als hulpverleners in West werkten. Het betreft de artsen Kent Brantley en Nancy Writebol. Beiden zijn inmiddels overgevlogen en behandeld met wat de Volkskrant een geheim serum noemt:

“Twee Amerikaanse ontwikkelingswerkers die besmet werden met het ebolavirus, hebben een geheim serum toegediend gekregen in de hoop dat ze de dodelijke overleven”.

Alhoewel een niet getest serum betreft, heeft men in de VS toch besloten om dit aan de twee Amerikaanse slachtoffers toe te dienen. Zo weet de Belgische Standaard te melden:

“Het experimentele medicijn, dat ZMapp heet, is ontwikkeld door het biotechnologische bedrijf Mapp Biopharmaceutical in San Diego. De behandeling was nog nooit getest op mensen, maar kleine experimenten met apen gaven veelbelovende resultaten. Zes van de acht besmette apen die de injectie kregen, overleefden de ziekte. Het geneesmiddel is een serum dat antilichamen van muizen bevat.

Dit experimentele serum is ontwikkeld door het Biodesign Institute van de Universiteit van Arizona, onder leiding van Dr. Charles Arntzen. Fantastisch werk van Dr. Charles Arntzen en zijn team. Iemand die zich inzet om de wereld te behoeden voor een mogelijke Ebolaramp.

In het artikel in de Volkskrant komt nog een interessante passage voor:

“Het serum komt van Mapp Biopharmaceuticals Inc. en zou nog niet op mensen zijn uitgeprobeerd. Wel is het met succes getest op een kleine groep apen. Bovenstaand doet de filmkenner wellicht denken aan de film Outbreak uit 1995. In deze film wordt het ebola-virus ‘motaba’ genoemd. Ook daarin hadden de Amerikanen een mysterieus serum (E-1101) ontwikkeld tegen het virus”.

via Niburu.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wetenschapper ontslagen ‘nadat hij 4000 jaar oud dinosaurusfossiel ontdekt’

Een blik achter de voordeur door de familie regisseur vanaf 2015