in , , , , , ,

Undercovervideo legt bloot hoe migranten wordt geleerd immigratie-ambtenaren te foppen, NGO verwijdert Twitter en Facebook, UNHCR is alarmed

Immigranten leren van ’s hoe ze -ambtenaren – die “fucking stupid” zijn – om de tuin leiden. Dat blijkt uit een nieuwe undercovervideo.

NGO’s legt uit hoe ze trauma’s kunnen faken en zichzelf valselijk pogen voor te doen als christen.

Director of a major NGO in Europe tells our undercover team how she teaches
migrants to lie & pretend to be persecuted Christians to border police.
Last year they worked with 15,000 migrants.
The UN has responded to our investigation calling it ‘alarming’.

Uiteindelijk hebben we er kennelijk een Amerikaanse voor nodig om ons in Europa uit te leggen wat er niet deugt aan het lakse vluchtelingenbeleid dat geldt van Portugal tot en van Griekenland tot het Verenigd Koninkrijk. Beetje genant, natuurlijk. Maar het is zoals het is.

En fin, de Amerikaanse journaliste Lauren Southern doet het voor ons met haar binnenkort te verschijnen ‘Borderless’, waarin ze in de wereld van de massamigratie duikt. Via undercoverjournalisten komt ze uiteindelijk aan tafel te zitten bij Ariel Ricker, de directrice van pro-migratie-NGO Advocates Abroad.

Ricker heeft er geen morele moeite mee dat haar werkzaamheden kennelijk bestaan uit het migranten aanleren van lieggedrag. Want dat is wat ze doet: asielzoekers leren te liegen, zodat de kans zo groot mogelijk is dat zoveel mogelijk van hen kunnen blijven in o.a. . Ook al hebben ze lang niet allemaal recht op verblijf.

Dus hup: verzin gewoon een ernstig oorlogstrauma. Of word een geloofwaardige nepchristen. Voor dat laatste bestaat kennelijk een uitgekiend trucje; je moet niet zeggen dat Kerstmis op 25 december valt, maar dat de geboortedag van onze Heer en Redder op die dag valt.

Handig! Die “fucking stupid” ambtenaren hebben het toch niet door, de sukkels.

Advocates Abroad heeft van de weeromstuit hun Twitter– en Facebookaccounts al verwijderd. Of deze immorele leugenaars nu ook al hun subsidies gaan verliezen, valt nog te bezien.

Voor het draagvlak van massa-immigratie in Europa, zou de totale ontmanteling van deze leugengroep natuurlijk wel zo prettig zijn. Denkt u niet?

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

Instant update via Geenstijl

Migratie-NGO verwijdert Twitter en na undercover-video Lauren Southern, VN reageert

Even voorstellen: Advocates Abroad, levert juridische, medische en logistieke bijstand aan aspirant-Europeanen in Griekenland. Wordt gesteund door Cambridge UniversityOxfordGeorgetown University en de voormalig leider van D66 UK, Tim Farron. Directeur Ariel Ricker verschijnt in het bovenstaande undercover-fragment door de van Southerns docu Borderless (transcript en volledige fragment na de breek)….

Sindsdien heeft Advocates Abroad hun Twitter-account en Facebookpagina met minstens 138.8K volgers gedeactiveerd of verwijderd. Maar vlak daarvoor liet de organisatie nog de onderstaande reactie uitgaan. “Advocates Abroad was made aware of a heavily edited video version of an informal conversation (…). The video is being used for political right wing effect and misconstrued to fit an anti-refugee and anti-human rights political agenda. This is a shameful act of cowardly abuse.” Het enige moment dat op audio-editing lijkt is op 6:14, maar het is waarschijnlijk gewoon een volumecorrectie.

Volgens Southern heeft ’s Associate Communications Officer @Boris Cheshirkov gereageerd met: “UNHCR is alarmed be these reports“.

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Seksistische’ sprookjes, ‘racistische’ melk, Zwarte Piet en mooie dames: activisme gaat steeds verder

Hebben we het nu voor elkaar? Onzekerheid of de landelijke intocht van Sinterklaas kan doorgaan