in

Voor geld doet men alles: Artsen verdienen dik aan vaccineren

In Duitsland (en wellicht ook in Nederland?) verdienen artsen dik aan het vaccineren van zoveel mogelijk mensen. In de deelstaten Thüringen en Sachsen wordt een uurloon van 175 euro betaald.

In Sachsen-Anhalt krijgen ze het minst, ‘slechts’ 100 euro.

Het inspelen op hebzucht is een simpele doch zeer effectieve manier om vragen van artsen en verplegers over nut en noodzaak van deze vaccins in de kiem te smoren.

Voor een drie keer zo hoog salaris lijken velen bereid te zijn hun geweten onder een dikke bankrekening te begraven.

In de andere Duitse deelstaten krijgen artsen tussen de 124 en 150 euro, exclusief een weekend- en feestdag toeslag van 20%, zo berichtte Welt. Als een arts een jaar lang full time zou vaccineren, dan haalt hij daarmee € 300.000,- binnen, ongeveer drie keer zoveel als een gemiddeld jaarsalaris. (1)

Corona ook in VS big business

In het voorjaar van 2020 bleek dat corona ook in de VS big business is. Ziekenhuizen kregen voor iedere opgenomen Covid patiënt zo’n 13.000 dollar, en voor iedereen die aan de beademing werd gelegd zelfs $ 39.000.

Zo werden artsen, specialisten en ziekenhuizen gestimuleerd om zoveel mogelijk mensen de diagnose corona te geven, en andere aandoeningen zoals …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinet jast er nog even snel een cheque van 100 miljard euro door, bovenop de 200 miljoen dat iedere week naar de EU gaat

white sheep

Leuk! Natte vingerwerk van RIVM: zo’n 41.000 ziekenhuisopnames zijn voorkomen