in , , , , , , ,

Vaccinatie debat moet weer open: bekijk dit debat met science, cijfers en onderzoeksfraude

Inmiddels al van Facebook verwijderd, dit komt doordat het debat rondom vaccin’s en vaccinatie dood is verklaard door science! Alles is fact en staat inmiddels vast als een huis. Dan te bedenken dat zo goed als alle onderzoeken we een hand, vinger of financiering van de “bigpharma” zoals de producenten genoemd worden te vinden is.

Er komt echt van alles langs en zeker heel interessante cijfers/weetjes/ziektes/ziektes waarvan je nog nooit gehoord zult hebben. Bijvoorbeeld als je de kaart met van mij part mazelen uitbraak neemt, die over de bevolkingskaart legt dan valt op dat het vooral gebieden zijn waar “illegal aliens” (illegale ) bevinden en natuurlijk de totaal niet vaxxers op een berg zoals de diepgelovige Amerikanen.

Een pro-vaxxer en de maker van VAXXED met reële vragen zoals elk mens zou mee zitten, je weet wel van die flarden gedachtes waarbij je toch afvraagt waarom er van die vreemde “hulpmiddelen” inzitten zoals DNA van apen waar je als gewone man of vrouw nooit achter gaat komen. Wat mij opvalt is dat de pro-vaxxer keer op keer de vraag gaat ontwijken en met hele andere dingen komt aanzetten.

Inmiddels zijn er miljarden uitgekeerd in vaccinatieschade, maar goed Amerika hè. In is er bij mijn weten inmiddels ook een pot opgetuigd voor vaccinatieschade, tja weer een alarmbel in ieder geval bij mij.

Maar goed het is in het engels zoals “gewoonlijk” via ondertiteling en tandwiel moet je er wel komen om er redelijke Nederlandse ondertiteling bij te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=WwcXiU0c7e4

Science! Is een soort meme en komt erop neet dat iets als feit gepresenteerd wordt maar dat helemaal niet is. Geen degelijk onderzoek bijvoorbeeld, net zoals de .

PS: Die complotters krijgen in de lange run na lange tijd, heel veel gedoe verder toch wel vaker gelijk. Glyfosaat bijvoorbeeld van Monstanto’s Roundup die nu keer op keer in de rechtbanken nederlagen lijdt.

qimono / Pixabay


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arbeidsmarkt, AOW en pensioenen: Slechte plannen met een gammele basis

Makkelijk (belasting)geld verdienen: 3 miljoen euro subsidie per wind-turbine/molen