in

Vaccinatie maakt niet het einde aan mondkapjes, avondklok en 1,5 meter samenleving

53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

In de VS, in de mainstream media, verklaart de Amerikaanse van Dissel (dat is dr. Fauci) doodleuk het volgende: de vaccinatie met het coronavaccin verlaagt wel de symptomen die JIJ hebt, maar stopt mogelijk (ja, ja) niet de verspreiding.

Dit is het artikel waar dat in staat: What’s Safe After COVID-19 Vaccination? Don’t Shed Masks Yet. Oftewel: schrijf mondkapjes niet af als je gevaccineerd bent.

Je bent na vaccinatie – volgens Fauci’s redenering – nog steeds een gevaar voor anderen. Iedereen is zelfs volledig gevaccineerd nog steeds een gevaar voor elkaar.

Na het vaccinatie blijven de maatregelen dus van kracht. Tja, daar kon je op wachten.

Oh, en omdat ouderen (de risico groep) niet allemaal even goed ‘reageren’ op het vaccin, mogen gevaccineerden verder ook niets onder elkaar, dan wel met ouderen.

“Friends coming over for dinner, we should still try to follow the guidelines. You never know who is compromised, where the vaccine may not work as well”
— University of Pennsylvania immunologist E. John Wherry, zoals geciteerd in het bericht op NBCNewYork.com.

Voor wie nog gelooft in ‘het gevaarlijke virus’ is er dus geen enkele reden om dit vaccin (wat geen vaccin is maar een vorm van gentherapie) te nemen. De belofte dat door deze gentherapie toe te laten de maatregelen versoepeld gaan worden blijkt een enorme leugen.

Het gaat de autoriteiten vooral om ….

Lees verder bij de bron: Transitieweb

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coronapaspoort 1672825033 scr

Een gemeenschappelijke EU COVID-19 vaccinatiepaspoort is in de maak…

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Van alle aansprakelijkheid ontheven Pfizer/BioNTech starten vaccinatie-experiment op 4.000 zwangere vrouwen