in

Vaccinatie-terreur draait door: Slachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van vaccinatiebussen in plaats van hulp

Het is nauwelijks te overtreffen in termen van gewetenloosheid: terwijl de Duitse regering meer dan 30 miljard euro per jaar uitgeeft aan vluchtelingenhulp, migranten en dergelijke (of 1 miljard aan de “strijd tegen rechts”), krijgen de slachtoffers en gewonden van de overstromingsramp – die, let wel, op zijn minst een falen van de autoriteiten was, maar waarschijnlijk een geval van willekeur – slechts 400 miljoen euro aan steun.

Dat is ongeveer 300 euro (!) per getroffen persoon.

Maar dat is niet genoeg: nu worden de burgers die zich in de wederopbouw bevinden ook nog met COVID-19 vaccinatiecampagnes belaagd, bericht unser-mitteleuropa.com.

Vaccinatiebussen arriveren in overstroomde gebieden

Alsof de getroffenen geen andere zorgen aan hun hoofd hebben, stuurt de deelstaatregering van Rijnland-Palts “Corona-vaccinatiebussen” naar de overstroomde gebieden langs de rivier de Ahr, zodat de mensen als het ware tijdens de opruimingswerkzaamheden hun “shot” kunnen krijgen.

En zelfs de vrije keuze van vaccins tussen en Johnson&Johnson zal de overstromingsslachtoffers “plezieren”.

“We moeten nu oppassen dat we van het management van de ramp geen superverspreidende gebeurtenis maken”, is de cynische redenering van David Freichel van de Corona-communicatiestaf van de staatskanselarij in de deelstaat.

Het is mogelijk dat de staatskanselarij verwijst naar alle lokale en federale politici die tijdens hun PR-bezoeken aan de crisisgebieden aan hun eigen Corona-maatregelen en -richtlijnen schijt hadden.

Merkel en haar politieke collega’s hielden niet de minimale afstand en droegen geen mondkapjes:

In plaats daarvan kan de burger in nood zich nogmaals laten vermanen en instrueren niet af te wijken van de Corona-maatregelen, zelfs niet in een crisissituatie.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Great Reset, iemand? EC wil verbod op anonieme cryptowallets, cash betalingen boven de 10.000 en traceren crypto

14-0 wappies weer gelijk: ‘Waarschijnlijk meer dan 2 vaccinaties nodig’ voor festival