in ,

Vaccinatie-wereld in paniek, 86% Van kinderen met mazelen, was gevaccineerd

86% Van kinderen met mazelen, was gevaccineerd..!

Opnieuw is het BMR- in het nieuws. Het vaccin dat zou moeten beschermen tegen de Bof, Mazelen en Rode Hond, blijkt keihard te FALEN in een mazelenepidemie in en rond Disneyland. En dat terwijl bijna op hetzelfde moment, een schreeuwerige Australische premier Abbott de pers haalt, doordat hij Australische ouders die hun kinderen niet laten inenten, vanaf januari 2016 de kinderopvangtoeslag en gezinsbelastingvoordeel wil ontnemen.  En dat discriminerende publiciteitsgeintje van Tony Abbott, zou Australische gezinnen daardoor jaarlijks bijna € 11.000 per kind kosten..!

En natuurlijk wordt het verhaal dan weer in spiegelschrift gebracht..  Abbott: “Ouders die hun kinderen wel vaccineren moeten erop kunnen vertrouwen dat ze op de kinderopvang geen ziektes oplopen omdat anderen gewetensbezwaren hebben tegen ”.En hoewel ongeveer 97% van de Australische kinderen wordt gevaccineerd, is het aantal dat niet wordt ingeënt, de laatste 10 jaar gestegen, waardoor er nu 39.000 ongevaccineerde kinderen onder de 7 jaar zijn; zo’n 24.000 meer dan 10 jaar geleden.Ook in worden kinderen niet altijd ingeënt tegen onder meer mazelen en de bof. De onderzocht vorig jaar nog de vraag, of kinderopvangcentra niet-gevaccineerde kinderen mogen weigeren, maar kwam tot de slotsom, dat dit discriminerend is en dat kinderen weigeren, dus niet mag niet volgens de .

De omgekeerde wereld..!

Gezondheidsautoriteiten in de VS proberen eenzelfde koers te varen als premier Abbott van doet. Ook zij proberen de vaccinatie-wurggreep verder aan te halen, nadat een uitbraak van mazelen, afgelopen December, 140 kinderen trof. Men gaat er van uit, dat deze uitbraak het gevolg was van contacten die deze kinderen hadden in Disneyland in Anaheim/Los Angeles.

Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de 'opmars' van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..

Maaarrrr.. Een nieuwe studie wijst uit dat van deze geïnfecteerde kinderen, maar liefst 86% ‘waren voorzien’ van een BMR-vaccin..

Lees verder via: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europarlement is al jaar met betaald verlof

‘Kans op 50% instorting euro in 2017, 100% in 2030’ – ‘Massa immigratie financiële nekslag voor Europa’