in , ,

Vaccinaties met kwik verboden in Italië omdat ze autisme veroorzaken

  1. Weten jullie over de Italiaanse die uiteindelijk heeft beslist dat vaccinaties AUTISME VEROORZAKEN?
  2. Hebben jullie hierover gehoord op alle televisiekanalen?
  3. Hebben jullie het gelezen in jullie kranten waarop jullie geabonneerd zijn?
  4. Vraagt u zich NIET AF waarom er niets is gepubliceerd hierover?

Wel, er zijn tenminste twee verschillende uitspraken gedaan, de laatste in september 2014. Hier kunt u de officiële documenten inkijken. In het Italiaans, getekend door Nicola Di Leo.

Ook Mary Holland, een Doctor in de rechten, heeft er een artikel over geschreven dat in feite elke ouder, arts en andere gezondheidswerkers moeten lezen. INCLUSIEF ONZE POLITICI!!!!!!!!

Vaccinaties VEROORZAKEN AUTISME!

De Italiaanse behandelde de zaak tegen GlaxoSmithKline (GSK) voor het toebrengen van letsel aan kinderen door het vaccin Infanrin Hexa, dat wordt gegeven aan peuters gedurende het eerste levensjaar.

Er werden meerdere factoren door de rechtbank afgewogen voordat ze tot een beslissing kwamen.

Een van de belangrijkste factoren om tot de uitspraak te komen was dat het VACCIN Thimerosal bevatte. Een oplossing van kwik in ethylalcohol! Laat u niet verleiden door het zoetsappige artikel op de wikipedia. Kwik is een neurotoxine die niet of nauwelijks wordt afgebroken door het lichaam. En kwik wordt ook al jaren verdacht de oorzaak van autisme te zijn. Bewijzen zijn er veel maar geen enkele is ooit geaccepteerd door farmaceutische bedrijven of onze artsen! Sommige artsen die kwik verantwoordelijk stelden voor autisme zijn zelfs met de grond gelijk gemaakt en uit hun beroep verwijderd omdat ze met deze bewijzen aankwamen gedurende rechtszaken.

Zoals voor elk vergif dat door wetenschappers wordt gebruikt is er ook een marge. De marge voor Thimerosal in het middel gaat ver boven de maximum toegelaten hoeveelheid kwik voor zulke kleine kinderen!

In is sinds de uitspraak van de rechtbank kwik totaal verboden, in elk vaccin, omdat het een neurotoxine is. Maar, het is over de hele wereld nog steeds te vinden in vele andere vaccins, inclusief uw ‘griepprik’ en de vele niet noodzakelijke andere vaccins voor kinderen zoals deze om kinderziekten te voorkomen.

De andere factoren komen uit het 1271 tellende GSK onderzoek zelf. Het document is lijvig maar vooral de laatste 50 pagina’s zullen u als ouder van een kind zeker interesseren. Verder raad ik u aan om ook alle ‘bijverschijnselen’ opgesomd vanaf pagina 1129 en 1130 een keer door te nemen. Ver weggestopt op pagina 626 vind u bij 6 ‘bijverschijnselen’ tweemaal autisme. DUS, ZE WISTEN HET!

Niemand kan nu nog wegstoppen dat vaccinaties met kwik AUTISME veroorzaken!

In juni 2012 deed een andere Italiaanse rechtbank al uitspraak dat het mazelen vaccin autisme had veroorzaakt bij een jongetje van 15 maanden. De krant ‘Daily mail’ berichtte hierover maar geen enkele andere krant deed een poging om het alle ouders mee te geven hoe gevaarlijk vaccinaties zijn. We vinden dit een schandaal. IEDEREEN hoort te weten dat men u tot GEEN ENKELE vaccinatie kan verplichten. Dat gaat tegen uw grondrechten in!

 Is het geen legale rechtvaardiging voor Dr. Andrew Wakefield? Zijn bewijsvoering werd door de Engelse rechtbank afgewezen als een ‘hypothese’ om zo tegemoet te komen aan farmaceutische industrieën omdat Big Pharma bij regeringen op schoot zit? Dat zegt genoeg over rechters en rechtszaken zeker? ONPARTIJDIG? Om de pers ook maar niet te vergeten een veeg uit de pan te geven. Nog maar een keer!

Het is toch hoogst MERKWAARDIG dat geen van beide Italiaanse rechterlijke uitspraken ooit het wereldnieuws hebben gehaald, of niet? Denkt u echt dat we ‘onze’ pers een vrije pers kunnen noemen? Dat ze NIET selectief zijn? Dat ze hun grote adverteerders NIET naar de mond praten? Hoeveel bewijzen heeft iemand nodig om ervan overtuigd te geraken dat farmaceutische industrieën samen met artsen bezig zijn ons en onze kroost te VERMOORDEN?

Maar u mag natuurlijk blijven geloven in sprookjes. Het zijn tenslotte UW kinderen, niet de onze! Tot zover de echte FEITEN welke kranten en televisiezenders ‘VERGETEN’ te belichten. Over transparantie zullen we dan verder maar zwijgen!

Alleen onafhankelijke en alternatieve kranten hebben bericht over studies en rechtszaken aangaande vaccinaties en autisme!

Vaccine Court Awards Millions to Two Children With Autism

Dr. Verstraeten zijn studie

Controverse

Een gepubliceerd boek over de materie

Bill Gates kan India niet meer binnen omdat hij per direct opgepakt wordt door het uit laten voeren van illegale vaccinatietesten op kinderen aldaar. U dacht toch niet dat iemand op een EERLIJKE manier miljardair zou kunnen worden. Begrijpt u de ‘marketingstrategie’ van Microsoft niet? Elke keer als een O.S. echt goed draait dan komt er een nieuw O.S. en U betaalt dat! Want, de Europese Commissie laat op geen enkele computer een ander O.S. toe dan WINDOWS! U hebt geen enkele andere keuze dan GATES zijn brol verplicht te kopen! Complotten? Maar, nee! Die bestaan niet! U betaalt natuurlijk ook indirect mee aan GATES zijn moordpraktijken voor BIG PHARMA!

Wij zeggen niet dat u uw kinderen moet vaccineren maar het wel iets waar de politiek verantwoordelijk is.

Een ander artikel over de Italiaanse rechterlijke uitspraak

Ook legerartsen stellen zich vragen bij de vele complicaties die vaccinaties teweeg brengen

 

Lees verder via Stop de bankiers.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Flink betalen voor je kaartje en je moet nog beveiligen ook: Zet burger in tegen treingeweld

VVD== liegen, stelen en bedriegen: Minister van Justitie Van der Steur is in zijn jeugd gepakt voor diefstal