in , ,

Vaccinazi: de destructieve plannen van onze minister voor volksgezondheid

Zonder enige kennis over het Corona-virus wist de overheid in maart al zeker dat we ‘nooit terug zouden kunnen naar normaal’ als we geen zouden krijgen. Meteen na de lockdown werden er dan ook al vele miljoenen besteld, met een bijbehorende rekening van het 10-voudige aan euro’s.

En meteen werden de afspraken met de farmaceutische industrie tot staatsgeheim verklaard. Het is dus duidelijk niet de bedoeling dat wij weten wat er allemaal in het vaccin zit, en welke hoeveelheden er in het spel zijn.

Het enige wat intussen meer dan duidelijk is gemaakt, is dat farmaceutische industrie zich niet aansprakelijk stelt voor de negatieve gevolgen van dit vaccin. Dus wie krijgt te maken met ernstige , blijvend letsel of de dood, die is daar dan helemaal ZELF verantwoordelijk voor.

Als een drone

Vanwege de ernst van deze situatie is het dan ook noodzakelijk om nu echt even stil te staan bij dit alles. Hier twee dingen om nog eens goed op je te laten inwerken:

Het officiële verslag van de vergadering gisteren (ook in verband) over het vaccin van Moderna (onze bestelling): https://bit.ly/34v7Meg

De inhoud van het uitermate gevaarlijke vaccin van Moderna (in het Engels/NL ondertiteld), met nanotechnologie en ‘transhumanisme’ als resultaat: https://bit.ly/32kRsdq (vooral ook video bekijken).
Dit vaccin heeft niet alleen alle ingrediënten in zich om ons ‘bouwmateriaal’ (het ) te veranderen, maar bevat ook nano-deeltjes die ons lichaam nooit meer zullen verlaten en die alle informatie (in zowel ons lichaam als onze geest) kunnen beïnvloeden. In het extreme geval kunnen we daarmee als een ‘drone’ bestuurd worden!

Liever een paar jaar wat moeilijk, dan een leven verknald

Dus heel …..

Lees verder bij de bron: Wijsheid.nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
REVOLUTIE : RUTTE CS MOET NU WORDEN GESTOPT !!!!
7 maanden geleden

Als dit het nieuwe normaal is dan weet ik wat de burgers van NL te doen staat.

Een regering die in het verborgene werkt en vaccins zonder te weten wat daar in zit bestelt tegen een groot bedrag zonder dat de fabrikant verantwoordelijk wordt gesteld is zo buiten alle regels van normaal bestuur dat de enige conclusie is dat deze regering hier onacceptabel bezig is.

Als we daar naast alle zaken bezien die tijdens Rutte zijn besloten dan kun je tot geen andere conclusie komen dan dat deze regering volledig van het pad af is geraakt en zo snel mogelijk weg moet.

En gezien de gevaren van mogelijk gedwongen vaccinatie kunnen de burgers het zich niet permitteren daar mee te wachten. Rutte CS moet zo snel mogelijk weg en een zakenkabinet moet onderzoeken wat Rutte en kabinet het afgelopen decennia heeft uitgevoerd.

De Overheid is een groter probleem dan Covid !!!
7 maanden geleden

Stel nu even dat het vaccin wordt ontwikkeld en afgeleverd en dat 3 miljoen mensen worden gevaccineerd. En vervolgens blijkt na 5 jaar dat die mensen geen kinderen meer krijgen of kanker krijgen of vergroeiingen of geestelijk vervallen …. Die kans is verre van denkbeeldig … Hoe denkt de overheid hier mee om te gaan? En deze regering doet dat maar even …… zonder raadpleging … zonder dat burgers daar in gekend zijn? Die zegt maar even dat de leverancier niet aansprakelijk is?

Deze regering is heel ver van het pad geraakt …..
Deze regering moet weg wegens incompetentie.
En daar moet niet mee gewacht worden.
Dit is een zeer serieuze zaak.

Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid

Verdeling EU-noodpakket: Italië krijgt 27,4 miljard voor werktijdverkorting, Nederland krijgt NIKS