in

Vaccineren vs. niet-vaccineren.. Het verschil..??!

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Tot op heden zijn er geen studies uitgevoerd door het medische establishment, die het totale gezondheidsbeeld tonen van personen die wél en personen die niét zijn gevaccineerd. Feitelijjk wordt een dergelijke studie als onethisch beschouwd, door de ‘code’ van datzelfde establishment, in het kader van onderzoeks-bio-ethiek. Het ‘onethische’ in de ogen van dit establishement zou namelijk zijn, dat je een onderzoeksgroep een placebo inspuit, i.p.v. een ‘officieel vaccin’, teneinde de verschillen van de werking van een vaccin en geen vaccin, bij beide groepen te kunenn meten.

Daar tegenover is het een gegeven van gezondheidsresultaten bij associatie-karakteristieke studies in groepen, die wél al de keuze hebben gemaakt, in dit geval of men zich wel/niet heeft laten vaccineren, dat de resultaten van een dergelijke studie zouden afwijken van de realiteit, doordat juist die personen deze keuze al gemaakt hebben een vertekening veroorzaken in de uitkomst van een dergelijke studie Hierdoor zou het debat van welles/nietes alleen maar worden opgestookt, in plaats van duidelijkheid verschaffen.(originele quote HIER)

Het volgende verslag is een deel van de publieke hoorzitting uit 2012, waarbij Dr. Heather Rice van het ‘Vermont Department of Health’ een verklaring (hearing on Act 157, 10/19/2012) aflegde:

Niet één enkele studie is er nog uitgevoerd, met betrekking tot de gezondheidsgevolgen van gevaccineerde mensen vs. ongevaccineerden, in de VS, door het CDC (Centers for Disease Control (onze GG-GD), noch door enig ander overheidslichaam, in de meer dan 50 jaar, waarbij een steeds intenser vaccinatieschema werd doorgevoerd..

Echter, een in 2011 in Duitsland gepubliceerde studie, vergeleek de gezondheidssituatie van 94 ongevaccineerde kinderen met deze lichamelijke constitutie van 13.359 gevaccineerde kinderen. (Dtsch Arztebl Int. 2011 February; 108(7): 99–104.’Vaccination Status and Health in Children and Adolescents; Findings of the German Health Interview and Examination Survey for Children and Adolescents (KiGGS).’ (pdf van dit onderzoek article – pdf van reacties).

Doordat het aantal kinderen dat niet gevaccineerd was, officieel te klein was, blijkt een correct-statistische evaluatie bijna onmogelijk. Maar dat wil niet zeggen dat de studie waardeloos was! Deze studie toonde namelijk echter wel aan, dat ongevaccineerde mensen-kinderen, in de 2 of 3 onderzochte leeftijdscategorieën, minder infecties hadden en atopische afwijkingen, dat de kinderen die WEL waren gevaccineerd, terwijl ook nog eens GEEN ENKEL van de 94 kinderen jonger dan 10 jaar, astma had ontwikkeld..!

Lees meer cijfers en onderzoek bij WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VS is er duidelijk in (toesprakenrondje Mei 2014) : New World Order wordt het helemaal

307837362 bdcf01b0fa marktplaats1

Marktplaats geeft privégegevens gebruikers prijs