in ,

Vaccineren: Wat doet mRNA?

Het vaccin bevat of DNA of mRNA. Wat doet dat met je lichaam, is het veilig, is het verantwoord om dat in een vaccin te stoppen?

Om te beginnen een korte uitleg: Je DNA is dé bouwsteen van het leven, het molecuul waarin de genetische informatie van alle bekende organismen is opgeslagen. DNA is heel complex opgebouwd en door verschillende systemen kan DNA verdubbelen om zo nieuwe cellen aan te maken. Op deze manier kan je eigen lichaam een wondje genezen.

God heeft dit in je geschapen, zodat je precies bent, wie je nu bent. Met die kleur ogen, met die lengte, met die karaktereigenschappen, allemaal door het scheppingswonder van God.

DNA ziet eruit als een streng, een kralenketting. Het zit in een kern en kan die kern niet verlaten. mRNA kan wel de kern verlaten, waardoor het informatie vanuit de kern naar de cel kan brengen.

Volgens de website van Moderna doet mRNA het volgende: “mRNA-medicijnen zijn geen kleine moleculen, zoals traditionele geneesmiddelen. En het zijn geen traditionele biologische geneesmiddelen (recombinante eiwitten en monoklonale antilichamen) – die de oorsprong waren van de biotech-industrie. In plaats daarvan zijn mRNA-medicijnen sets instructies. En deze instructies sturen cellen in het lichaam om eiwitten te maken om ziekten te voorkomen of te bestrijden.

Goed is om te weten dat de CEO van Moderna, Stéphane Bancel, mRNA gentherapie noemde in deze video uit 2013. (Hieronder een screenshot)

Het klinkt positief: het lichaam gaat eiwitten maken om ziekten te voorkomen of te bestrijden. Door bepaalde mRNA in je lichaam te injecteren kun je ziekten voorkomen, maar ook kun je ingrijpen in je DNA waardoor je bv. een erfelijke kanker uit je DNA haalt. Dit “repareren” gebeurt in een laboratorium al vóór de geboorte, wanneer ei- en zaadcel samensmelten. Een terechte vraag hierbij is of dit ingrijpen wenselijk is of dat dit tegen Gods wil indruist.

Met een mooi woord heet deze techniek eugenetica of in gewoon Nederlands: rasverbetering. Deze wordt nu steeds verder ontwikkelt en het lijkt erop dat het huidige vaccin een testversie is. We raden je aan om dit artikel van Wilco Vos te lezen, waarin beschreven staat dat ook onze Nederlandse regering bezig is met het onderwerp rasverbetering.

Op de site van de Rijksoverheid staat over mensverbetering: “In theorie kunnen we in de toekomst mensen zo minder verlegen of agressief maken, langer laten leven, infrarood laten zien, sterker maken, beter laten horen of beter bestand maken tegen hitte of kou. ‘Dat staat nog deels in de kinderschoenen, maar er wordt bijvoorbeeld al wel gewerkt aan technologieën om mensen te genezen van bepaalde geestelijke aandoeningen. De stap van genezen naar “verbeteren” lijkt niet groot. De vraag is of dat wenselijk is. Is het een goed idee als mensen aan hun lichaam en persoonlijkheid gaan sleutelen? En mogen ouders dat bij hun kinderen doen? En zorgt dat niet juist voor een hoop ongelijkheid, doordat sommige mensen het kunnen betalen en anderen niet?”

Wat deze oude techniek (Nazi-Duitsland) in een nieuw jasje doet, zullen we proberen uit te leggen.

CRISPR

Dit is een techniek, waarbij je écht in kunt grijpen in je DNA-structuur. De volledige naam is CRISPR cas9 en werkt als volgt: je maakt zelf een stukje DNA waarvan je weet dat het in een cel voorkomt, en dat je wilt vervangen door iets anders. Je plakt dat stukje gids-DNA aan Cas9, en stuurt die Cas9 de cel in, samen met het stukje nieuw DNA dat in de plaats moet komen van wat je weg wilt knippen.

Cas9 vouwt zich vervolgens op willekeurige plaatsen om het dna in de cel. Zodra het gids-DNA daarbij past op het DNA waar Cas9 zich omheen gevouwen heeft, knipt Cas9 het corresponderende DNA door. Het DNA wil zich vervolgens natuurlijk weer repareren, en pakt daarvoor de bouwstenen die het meest voor de hand liggen, namelijk de stukken DNA die samen met Cas9 de cel in waren gestuurd.

Op deze foto staat deze techniek uitgelegd:

Lees verder bij de bron: Godskalender


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 maand geleden

Hoe lang laten we de Haagse satanisten nog hun gang gaan

MachiaVelli
1 maand geleden

Ontdekker aids virus
Zegt
vit is niet uit de nstuur

MachiaVelli
1 maand geleden

Luc montagnier
Zegt
Corona virus komt niet uit de natuur
Montagnier nobelprijs
Ontdekker HIV

Een nare bijwerking van het coronavaccin is de dood 

forest trees marked with question marks

De tijd is aangebroken om fundamentele vragen te stellen