in , ,

Vader van de terrorist uit Straatsburg beurt elke maand €5400,- leefgeld

RobinHiggins / Pixabay

Ik ben er nu al beroerd van wat ik las, maar dan het volgende: Terwijl ondertussen onze ouden van dagen van een kleine pensioentje proberen te overleven en de “gele hesjes” ook  moeite hebben om rond te komen en gevraagd wordt hun mond verder te houden.

12 kinderen, 2 vrouwen en ze kwamen allemaal illegaal in Frankrijk aan. Nog geen enkele dag gewerkt (terrorismeverdachte, net zoals zijn 12 zonen) de vader van de islamitische moordenaar van Straatsburg ontvangt maar liefst een bedrag van € 5.400,- per maand aan gezinstoelagen.

De verraderlijke media dachten ons te misleiden met de gebruikelijke redenering: ”Ze zijn echt wel geïntegreerd, maar deze arme jonge man is het  slachtoffer van islamofobie geworden, het lijkt er ook op dat zijn ouders wel voorbeeldig zijn”, enz., enz…

Maar als je dan bedenkt dat de journalisten al die leugens van vader Chekatt slikken en je ziet de afbeelding van Che Guevara op z’n pet, moet er bij de weldenkende mens toch een lichtje opgaan.

En het gaat allemaal om vervaarlijke leugens.  Abdelkrim Chekatt wordt door de Franse politie gezien als een gevaarlijke islamist. Zijn 12 kinderen zitten  in hetzelfde islamistenmilieu waaruit moordenaars voortkomen. Moordenaars, die  sinds een paar maanden in in aantal toenemen.

De journalisten laten de ouders enorme onwaarheden vertellen. En die hebben een groot verlangen om verkeerde informatie te geven. Nee, de vader staat boven elke verdenking. Maar men kwam er achter dat hij jaren geleden illegaal Frankrijk is binnengekomen met meerdere vrouwen.

HIJ HEEFT NOG NOOIT GEWERKT….., maar vangt desalniettemin  elke maand € 5400,- aan allerlei toeslagen. Hij heeft bovendien nog nooit iets bijgedragen aan de AOW, maar zal met zijn 65 wel een volledige uitkering krijgen. Want hij heeft er toch recht op?!

Zelfs de meest simpele beseft dat dit soort “onschuld-praat” hen in de mond wordt gelegd door advocaten die door de Staat worden betaald: “Nee, we wisten helemaal niet dat onze zoon aan het radicaliseren was. We gaven hem toch zo’n goede opvoeding, hij was altijd gehoorzaam en beleefd; ´Ja papa, nee mama´ etc.” En bedenk ook dat de meisjes en de vrouwen allemaal diep gesluierd gingen.

De schijnheilige media verwijten de politie en instanties dat ze Cheriff Chekatt niet goed gevolgd hebben en nooit thuis hebben gekeken. Daar hing een portret van Bin Laden aan de muur. (zoals een deskundige opmerkte: “radicalisering gaat altijd gepaard met een juiste voedingsbodem in het gezin”.)

Maar dat de autoriteiten zo’n gezin en al die anderen onderhouden met dergelijke bedragen tart elke beschrijving en lijkt surrealistisch. Dat de gesubsidieerde media er aan meewerken om de waarheid te verdoezelen, is onvergeeflijk en een belediging voor de slachtoffers en hun nabestaanden.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De realist 2018
2 jaren geleden

Ik word er ondertussen heel erg misselijk van dat mijn grootouders’ generatie voor Jan met de Korte Achternaam gestorven zijn en dat Margraten en en Groesbeek vol licht met gesneuvelde soldaten. In de VS en Canada hele gezinnen verwoest zijn om onze vrijheid, terwijl nu door de politiek wij zo waanzinnig in de maling worden genomen.
Met een vooropgezet plan om Europa te ontdoen van haar wortels en cultuur.
Dat de EU sinds de oliecrisis in 1973 het duivelse pact heeft gesloten om Europa vrij te maken voor de Islam voor olie.

.
Waar zijn we toch in terecht gekomen.

Travistock
2 jaren geleden

Hoe de wereld via figuren als Soros en het Travistock instituut naar de kloten wordt geholpen.
Lees onderstaande link en begrijp hoe leugens heel bewust worden verzonnen en via de media verspreid en nieuws als waarheid erin wordt geramd. En zo wordt de hetze tegen Rusland verspreid ….. Om ziek van te worden ….
Ik heb copy naar alle Twede Kamer fracties gestuurd zodat zij misschien nadenken over hoe het komt dat zij zo tegen Rusland zijn gekeerd …..

https://www.youtube.com/watch?v=9H7mkR1z_n0

Wapenspoor jihad-terroristen van Charlie Hebdo en Joodse supermarkt aanslagen loopt ook naar Nederland

Sociale dienst faciliteert tweedeling in de samenleving met belastingcenten met nieuwe kapsalon voor moslima’s