in ,

Vakantiepark en speelstad Oranje: Van der Most belde zelf met COA

Ondernemer Hennie van der Most heeft zelf aangeboden om vluchtelingen onder te brengen in het vakantiepark Oranje. Dat zei een woordvoerder van het Centraal opvang tijdens een bijeenkomst voor de inwoners van het Drentse dorp Oranje.

Van der Most is eigenaar van zowel het  als het indoorpretpark Speelstad Oranje, dat ernaast ligt. Omdat de speeltuin steeds minder bezoekers trekt, ontsloeg de ondernemer eerder dit jaar tientallen personeelsleden. Vorige week werd bekend dat e r1400 vluchtelingen op het terrein zullen worden opgevangen.

De actie van Van der Most, die niet op de inwonersbijeenkomst was, riep vraagtekens op. Mensen vinden het op zich prima dat er vluchtelingen in hun dorp komen wonen, maar 1400 vluchtelingen op 140 inwoners vinden ze wat veel. “Kan het niet iets minder?”, vroegen de aanwezigen zich af. “Dit is te veel voor ons kleine dorp.”

Lees verder via NOS Nieuws.

 

Foto via FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ojee, je televee luistert, kijkt en snuffelt mee!

UFO op nieuwsbeelden bij Honk Kong protesten