in , ,

Van Amerika met Liefde: George Soros belooft Russische Maidan op de verjaardag van Poetin

Putin Soros

George Soros is een machtig persoon die deze macht misbruikt om zijn persoonlijke doelen te bereiken. Zijn zinnen zijn gezet op Rusland en hij zal niet stoppen totdat hij Rusland heeft verwijdert als zijn bedreiging.

Iedereen die de activiteiten van George Soros volgt, weet dat deze vurige en consistente vijand van Rusland wordt gekenmerkt door een ongezonde obsessie met levendige gebaren en symbolische acties. Hij aarzelt niet om rechtstreeks een beroep te doen op toonaangevende wereld politici en probeert zelfs openlijk politieke beslissingen te dicteren om de leiders van landen als Duitsland of Griekenland en soms haalt hij uit en straft zelfs de Europese Commissie.

Soros kon gemakkelijk worden verward met het dorps maniak die gewoon van de gelegenheid gebruk maakt om in het openbaar zijn overgewaardeerde ideeën uit te drukken, maar de dingen zijn niet zo eenvoudig. Immers, hij is degene die talrijke “gekleurde revoluties” heeft gesponsord in vele landen. Hij zou heel goed een maniak kunnen zijn, maar hij is een invloedrijke en gevaarlijke psychopaat.

Deze keer, heeft de Amerikaanse oligarch, met grote geopolitieke ambitie, besloten om een beroep op de Russen te doen met de oproep om zich te verenigen en zich te verzetten tegen de oorlogsmisdaden die vermoedelijk worden gepleegd door het Russische leger in Syrië. Ik denk niet dat het toeval is dat deze oproep werd uitgezonden door de media op 7 oktober, de verjaardag van de Russische president. Ik ben van mening dat dit een soort verjaardagsgroet voor de Russische president was, waarin Soros in wezen belooft dat hij hetzelfde lot als Milosevic van Servië zal ondergaan.

De Amerikaanse oligarch beweerd dat Poetin schuldig is aan oorlogsmisdaden in Syrië. Men hoeft niet bijzonder opmerkzaam te zijn om te beseffen wat hij bedoeld als hij zegt: “Als de feiten worden vastgesteld, zullen Poetin’s bombardementen op Aleppo worden gezien als een van de moderne wereld’s meest flagrante oorlogsmisdaden.”

Op verschillende plaatsen, is het voldoende om “Aleppo” te vervangen door “Srebrenica” en “bomaanslagen” met “bloedbad”, en het wordt meteen duidelijk waar George Soros van droomt. En hij spreekt in termen als ons, Russen, om deze droom te realiseren.

Hier is wat hij zei:

“Ik doe een beroep op de bevolking van Rusland, Europa en de rest van de wereld om niet werkeloos toe te zien, maar om het woord te verspreiden en hun verontwaardiging te uiten. Een uitstorting van de publieke opinie zou president Poetin ertoe te bewegen een einde te maken aan zijn gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid.”

Laten we dit vertalen zin in eerlijk Russisch: ‘Russen, “Soros vertelt ons:” Ga de straat op! Doe wat de Serviërs deden met hun leiders en helden! Eis Roquefort, Camembert, en een snelle toetreding tot de Europese Unie! Wij beloven u een leven zoals in Europa, en de prijs zal heel klein zijn. Verraad Poetin. Gooi hem voor de wolven, en alles komt goed. Wij zullen u zelfs complimenteren. ”

Als we deze verklaring door Soros vergelijken met de Britse media en hun recente gehuil over serieuze discussie tussen de Amerikaanse generaals over de onvermijdelijkheid van een wereldwijd en zeer bloedig conflict tussen de Verenigde Staten en Rusland, en zelfs de Verenigde Staten en China, dan kunnen we zien hoe vlak voor onze ogen, dit alles een van de elementen vormt van een Amerikaanse psychologische aanval.

De doelstelling van deze aanval is niet Vladimir Poetin. Ik denk dat niemand nog die illusies heeft: Poetin kan niet worden gepest of gedwongen zich terug te trekken uit zijn ingeslagen weg. De doelstelling van deze aanval was ons, lieve vrienden en medeburgers. Ze jagen ons angst aan met nucleaire geleide bommen recent geteste in de VS. Ze vertellen ons via de Britse media dat miljoenen van ons zullen sterven in het geval van een conflict met de Verenigde Staten. Dus, op het einde, stellen ze dat we moeten stoppen met Poetin en hem over moeten laten aan genade van onze westerse geopolitieke vijanden.

Men zou kunnen veronderstellen dat dezelfde boodschap ook was gericht aan de Russische politieke elite, maar deze truc was vorig jaar al geprobeerd. Er was geen opstand van de Russische elite. Integendeel, men verzamelde zich rond de president. De elite begreep dat, zonder Poetin en zonder een sterk Rusland, niemand ze nodig heeft en nooit zullen worden erkend als gelijken of toegang krijgen tot de kamers van hun blanke meesters.

Dit besef was een grote verrassing voor onze Westerse “partners”, die worden gebruikt om te denken aan de Russische staat, de ambtenaren en veiligheidsdiensten als naïeve dwazen die nog niet van de schok van de jaren ’90 en de droom van het uitgeven van hun pensioen in Saint Tropez zijn hersteld. Tot grote verbazing van onze westerse partners, bleek dat de Russische elite een instinct heeft van zelfbehoud, en dat de Krim volledig de Côte d’Azur kan vervangen.

En daarom hebben een wanhopige Soros en zijn vrienden van de Britse media, evenals de Amerikaanse generaals uit de suite van Clinton, besloten om ons een schrik te geven. Dit is hun laatste kans en laatste hoop dat de Russen wederom hun eigen rijk zullen vernietigen.

Vandaag heb ik meer vertrouwen dan ooit dat het ‘collectieve respons op deze Amerikaanse bedreigingen en Soros’ zoete deal voor de Russen scherp, helder en ongecensureerd zal zijn. Dit antwoord zou het beste cadeau zijn voor de Russische president. Happy birthday, Vladimir Vladimirovitsj Poetin!

Lees verder via de Bron: World Unity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a4f55a5ae4c951a074b6189d 640 portemonnee1

Europese belastingbetaler krijgt toch rekening voor banken die omvallen

via trouw.nl

Politiedatabase bevat ‘NAW-data’ van 100.000 particuliere beveiligingscamera’s