in , ,

Van GMO planten naar Genetisch aangepaste mensen, daar kan weinig mis gaan, … toch?

Dus het mRNA epigenetica ‘’ dat zonder de testfase op de markt is gedumpt is veilig volgens het Reuters persagentschap en hun feiten ‘onderzoekers’ ?

Dat klopt beste Reuters staf medewerkers, er is geen wetenschappelijke onderzoek dat dit zou kunnen gebeuren dat er mensen dood kunnen gaan. Maar draaien we hier de feiten niet 180 graden om en moeten farmaceuten via jarenlange onderzoek niet eerst aantonen dat hun product veilig is voordat men mensen gebruikt in een wetenschappelijk .

Waar mensen die dit betwijfelen zich op beroepen zijn de feiten die ze konden vaststellen bij de eerdere onveiligheid van vaccinatie programma’s, met de Spaanse griep als grootste misser en slagveld, en hebben we net niet ontdekt dat al 32 jaar niet wetenschappelijk getest zijn met alle bewezen gevolgen als ?

Ga ik zoeken op “mRNA epigenetics” dan kom ik vele artikelen tegen waar wetenschappers bijna kwijlen als ze het over dit life experiment hebben. Immers is nu na de voeding, waar men jaren ervaring heeft met het genetisch knutselen aan planten nu de mens aan de beurt. Als het fout gaat is het dikke pech hebben met de dood tot gevolg of levenslang veroordeeld tot een leven als ‘kneusje’.

Zoals ik nog nooit vertrouwen heb gehad in genetisch geknutsel met planten, alsof de natuur fouten heeft gemaakt, en wij kunnen het beter. Epigenetische modificaties van mRNA en DNA in planten, een studie die we tegen kwamen in PubMed.gov

De discussie en onderzoeken naar deze inbreuk in de natuur staat in het middenpunt van de belangstelling, vooral bij de felle tegenstanders waar ik mijzelf ook toe reken. Mijn hele vertrouwen in “de ” is totaal de grond in geboord jaren geleden.

En zeg nu zelf, zie jij rond om je heen de gezondheid en levensverwachting met sprongen vooruit gaan. Een voordat je iets roept daarover ga dan eerst de boeken lezen van Weston A Price “Voeding en fysieke degeneratie“, en over de Blauwe Zones eerder ben je niet gekwalificeerd om mee te praten.

Ik kan mij niet onttrekken aan het gevoel dat bedrijven super winsten ruiken om bij de mensheid te kunnen ingrijpen op het natuurlijke staat van zijn met een giga hoeveelheid medicijnen op de plank voor als het ergens mis zou gaan (570 medicijnen wachten al op FDA goedkeuring)

Als ik op het wetenschappelijk platform PubMed.gov mRNA in tik krijg ik 690.064 zoekresultaten !

Kijk ik naar de datum van de gepubliceerde artikelen dan is dat voornamelijk van de laatste 5 jaar, dus allemaal van recente datum en dat wordt nu op de markt gebracht / gedumpt als zijnde veilig en uitgebreid getest?

Maar alles gaat goed want met “negative mRNA experience komen maar 167 artikelen naar boven.

En intussen in de echte wereld bij de CDC, de Centers for Disease Control and Prevention zijn al 1.909 Amerikaanse zielen geregistreerd voor wie deze “vaccins” echt kaartjes waren voor het paradijs – in meer prozaïsche taal, voor het mortuarium. En dat in het korte tijdsbestek dat er pas ‘gevacciëxperimenteerd wordt. (gevaccineerd + geëxperimenteerd)

Vroeger vond ik mensen die voor een fors bedrag hun lichaam beschikbaar stelden voor een medisch experiment al totaal losgeslagen krankjorum, nu moet het woord nog uitgevonden worden om het te benoemen nu ze dit gratis laten doen om dat het niets kost en ze verwachten weer vrijuit te kunnen leven, vrijuit behalve dan de gezondheid of levenseinde.

In 2018 na twee dodelijke ongelukken met de Boeing 737 Max waarbij 346 mensen de dood vonden bij deze twee ongelukken werd de gehele vloot stilgelegd met een kostenplaatje van meer als 20 miljard dollar. Nu over de gehele wereld al meer als (geschat) 10.000 mensen de dood hebben gevonden gaat alles gewoon door en lees ik dat ‘de vaccins’ veilig zijn en de nadelen niet opwegen tegen de voordelen. Maar wat als de extra doden en verminkten pas komen na de volgende griep golf, lees de volgende vitamine D en andere tekorten de volgende winter?

Hoe ga je over een jaar om met gevoelens van woede om als je ontdekt dat het inderdaad allemaal een medische experiment was en mensen door gedreven zichzelf …..

Lees verder bij de bron: Create a Better World


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Studie: reeds ingeënte mensen vaker besmet met Zuid-Afrikaanse Covid-variant dan niet-gevaccineerden

Rutte en de Jonge weten het ook niet meer, IC’s vol met gevaccineerden