in , ,

Van ophef naar ophef, er veranderd niets: Opnieuw meisje zwaar toegetakeld door groep allochtone jongeren

nederland

Op sociale media zijn beelden opgedoken waarin te zien is hoe een Nederlands meisje zwaar toegetakeld wordt door een groepje allochtone jongeren. Ze slaan en schoppen het meisje meermaals in haar gezicht terwijl ze op de grond ligt. De politie van Rotterdam, waar de feiten zich afspeelden, is inmiddels op de hoogte van de beelden.

De afgelopen weken en maanden doken in België al tal van filmpjes op waarin te zien was hoe Vlaamse tieners in elkaar werden geslagen door groepjes allochtone jongeren.

Zo werd in Leuven een onschuldige jongen in elkaar geslagen, werd ook in Sint-Niklaas een 14-jarige jongen slachtoffer van zinloos geweld door allochtonen en werd recent ook in Kortrijk een jongen in elkaar geslagen door een groep allochtone jongeren.

Allochtone kopschoppers in Nederland

Nu krijgt men ook in Nederland te maken met allochtone vechtersbazen en kopschoppers. Op sociale media zijn beelden opgedoken waarin te zien is hoe een jong meisje ernstig mishandeld wordt door een groepje allochtonen. Ze slaan haar, duwen haar op de grond, en slaan en schoppen haar vervolgens verschillende keren tegen het hoofd terwijl ze op de grond ligt.

Daarna werd het meisje ook nog bestolen.

Lees verder bij de bron: Meisje zwaar toegetakeld door groep allochtone jongeren

De feiten zouden hebben plaatsgevonden in het Zuiderpark in Rotterdam. Wanneer precies is niet duidelijk. Het meisje wordt eerst om een nog onduidelijke reden lastiggevallen, vervolgens omver getrokken en dan meermaals op haar hoofd geslagen en geschopt. Terwijl ze weerloos op de grond ligt, grijpt niemand van de omstanders in.

De video werd zondag op Twitter geplaatst en werd in geen tijd duizenden keren bekeken. Ook de politie zag de beelden al en is een onderzoek gestart. “Bij een eventuele aangifte kan het filmpje gebruikt worden als bewijsmateriaal.” Iedereen die meer beelden van het incident heeft, wordt gevraagd om die met de politie te delen.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

https://twitter.com/TheCxNewsPap2/status/1119959313320116224

 

Succes en sterkte Nederland, blijf wegkijken en niet benoemen, zeker vooral niets maar dan ook niets eraan doen. We laten ons als kippen in een ren afslachten.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
obama31 720x340

Niet Trump, maar Obama ziet er slecht uit door eindrapport Mueller Ruslandhoax

Notre Dame 1555932683

Brand Notre Dame: Macron lacht smakelijk en Michelle Obama (met ‘burning’ ketting om?) heft het glas