in

Van terminale kankerpatiënten onderging 97% voordien een wortelkanaalbehandeling

Heeft u een chronische degeneratieve ? En als dat zo is, hebben ze u dan verteld “dat het allemaal in uw hoofd zit”? Nou, misschien is dat niet ver verwijderd van de waarheid… de oorzaak van uw

ziekte zou wel eens in uw mond kunnen zitten.

Er bestaat een doorsnee tandheelkundige behandeling waarvan bijna elke tandarts zal beweren dat die volkomen veilig is, ondanks het feit dat wetenschappers al meer dan 100 jaar tegen de gevaren ervan waarschuwen.

Alleen al in de worden elke dag 41.000 van deze tandheelkundige ingrepen verricht, bij patiënten die ervan overtuigd zijn dat ze daarmee op een veilige en blijvende manier hun probleem oplossen.

Wat is dat voor ‘n tandheelkundige behandeling?

Tanden waarbij een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd zijn in wezen “dode” tanden, die stille broedplaatsen kunnen worden voor zeer giftige anaërobe bacteriën die, onder speciale omstandigheden, terecht kunnen komen in uw bloedsomloop, waar ze een aantal ernstige medische toestanden in kunnen veroorzaken. Soms pas tientallen jaren later.

De meeste van deze vergiftigde tanden voelen goed en zien er goed uit, wat het nog moeilijker maakt om hun rol in systemische ziekten op te sporen.

Helaas is de overgrote meerderheid van de tandartsen zich niet bewust van de ernstige gezondheidsrisico's waar ze hun patiënten aan blootstellen. Risico's die gedurende de rest van de levens van hun patiënten blijven voortbestaan. De Amerikaanse beroepsvereniging van tandartsen, The American Dental Association ADA, beweert dat bewezen is dat wortelkanaalbehandelingen veilig zijn. Maar ze hebben daarover GEEN gegevens gepubliceerd, of recent onderzoek gedaan om deze bewering te onderbouwen.

Gelukkig heb ik les gehad van mentoren zoals Dr. Tom Syone en Dr. Douglas Cook, die me ongeveer 20 jaar geleden over dit onderwerp hebben onderwezen.  Als niet een briljante, baanbrekende tandarts meer dan een eeuw geleden het verband had gelegd tussen wortelkanaalbehandelingen en ziekte, zou de onderliggende oorzaak van sommige ziekten tot op de huidige dag misschien verborgen zijn gebleven. De naam van deze tandarts was Weston Price, die door velen wordt beschouwd als de belangrijkste tandarts aller tijden.

Lees verder via Earth Matters.

Photo by isafmedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Privatisering: corrupte bestuurders en hun “rechten”

Meer eenzame uitvaarten vorig jaar