in , ,

Veel waarschuwingen over jihadisten tussen vluchtelingen, AIVD blijft ontkennen

15733925890 10ee1fcd9d jihad

Het is relatief gemakkelijk voor jihadisten, die zich voordoen als vluchtelingen, om de Europese Unie binnen te komen. Hiervoor waarschuwde Gilles de Kerckhove, EU-coördinator Terrorismebestrijding.

WE MOETEN WAAKZAAM ZIJN. HET IS RELATIEF MAKKELIJK VOOR JIHADISTEN OM DE EUROPESE UNIE BINNEN TE KOMEN ALS ZE ZICH IN DE MIGRANTENSTROOM VERSCHUILEN.

NAVO

Ook waarschuwt Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de NAVO,  dat de kans groot is dat er buitenlandse vechters en terroristen zich mengen in de migrantenstroom om ongemerkt Europa binnen te komen.

Eurojust

Michèle Coninsx, die sinds sinds 2012 aan het hoofd van Eurojust staat, zegt dat de boten die vluchtelingen over de Middellandse Zee naar Europa brengen ook jihadisten van de terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS/IS) vervoeren.

Ook zou volgens haar de terreurbeweging de opbrengsten van mensensmokkel gebruiken om terrorisme te financieren.

Duitsland

De Duitse veiligheidsdienst BfV zegt dat de grote instroom van asielzoekers in de afgelopen maanden heeft geleid tot een stijging van radicale islamisten in Duitsland.

jihadisten-scheren-baard-en-vluchten-naar-Europa-2-terrorismemonitor.nl_

De veiligheidsdienst zei verder dat veel radicale islamisten proberen de grote stroom asielzoekers uit te buiten. Zo zijn ze actief aan het rekruteren onder asielzoekers om zich aan te sluiten bij terroristische organisaties in Europa.

Rusland

Door de hevige luchtaanvallen van Rusland op terreurbewegingen Islamitische Staat (ISIS/IS) en Jabhat al-Nusra (Al Qaida in Syrië)  in Syrië hebben zijn veel jihadisten gevlucht naar Turkije.

Een foto van de Iraakse journalist Hala Jaber laat grote hoeveelheden afgeschoren haren en Syrische scheermesjes zien in de Syrische plaats Aleppo. De jihadisten zouden de baarden afgeschoren hebben om als vluchteling naar Turkije te kunnen reizen.

schoof
Dick Schoof is de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid

ER IS MOMENTEEL GEEN INFORMATIE DIE EROP DUIDT DAT ZICH IN DE MIGRATIESTROMEN VANUIT HET MIDDEN-OOSTEN EN NOORD-AFRIKA JIHADISTEN BEVINDEN DIE OPZETTELIJK NAAR EUROPA WORDEN GESTUURD.

Asielzoekerscentrum

In een asielzoekerscentrum in de Duitse plaats Giessen waarschuwt een jonge Syrische man dat er zich onder de vluchtelingen veel leden van terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS/IS) bevinden.

ZE SCANDEREN VERZEN UIT DE KORAN, DEZELFDE VERZEN DIE IS AFRAMMELT ALVORENS ZE IEMAND DE KEEL OVERSNIJDEN”, ZEGT HIJ. IK KAN HIER ALS CHRISTEN NIET BLIJVEN.

Volgens hulpverleners zou de kans dat christenen in één van de Duitse asielzoekerscentra slachtoffer worden van geweld ‘gemiddeld 100 procent bedragen’. Naast christenen, zijn ook Jezidi’s en Koerden vaak het slachtoffer van geweld door radicale moslims in asielzoekerscentra.

https://twitter.com/HalaJaber/status/657959305363214336

Bron: Stop de bankiers

video is verwijderd

dit doet islamNoorse politie: Jihadisten rekruteren migranten voor islamitische opstand Oslo

De Noorse veiligheidspolitie PST waarschuwt dat moslimmigranten in asielzoekerscentra worden gerekruteerd door jihadisten, naar hun eigen zeggen voor de oprichting van een onafhankelijke Shariastaat, te beginnen in Oslo. De verovering van de Noorse hoofdstad zal niet zonder grof geweld tegen de autochtone bevolking kunnen plaatsvinden. Aangezien het werven van terroristen niet alleen in Noorwegen, maar ook in Zweden, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk gebeurt, zullen asielzoekerscentra in Nederland daar geen uitzondering op vormen.

‘We hebben signalen dat extreme islamisten de opvangcentra en asielzoekers benaderen en contacten hebben gelegd. Los hiervan is het moeilijk te zeggen wat hun specifieke doel is,’ verklaarde Jørn Presterudstuen van de PST tegen de media. ‘We zijn natuurlijk bezorgd over het rekruteren in radicale kringen, en over iedere persoon die extreme islamisten voor hun zaak zouden kunnen werven.’

‘Wij eisen shariastaat, willen niet met jullie smerige beesten samenleven’

Hugo Limkjaer, de manager van een asielzoekerscentrum in Oslo, bevestigde dat een islamist die al jaren in Noorwegen woont geprobeerd heeftt moslimmigranten te rekruteren met de boodschap dat het Westen hun landen heeft vernietigd, en ze daarom één front moeten vormen voor de islam. ‘En het was heel belangrijk dat ze naar de moskee bleven gaan en de regels bleven volgen,’ vervolgde Limkjaer.

In augustus 2014 werd de Noorse politie gewaarschuwd voor een aanstaande aanval door Ansar al-Sunna, een aan ISIS verbonden moslimgroepering die eist dat een deel van Noorwegen tot een onafhankelijke islamitische Shariastaat wordt uitgeroepen. ‘Wij willen geen deel uitmaken van de Noorse samenleving,’ luidde de verklaring van de jihadgroep. ‘Allahs aarde behoort aan iedereen, maar laat Grønland van ons worden. Wij willen niet met smerige beesten als jullie samenleven.’

100% verkrachtingen Oslo gepleegd door migranten

Grønland is een district in Oslo en wordt beheerst door moslimbendes die er nu al de Sharia afdwingen. Een nieuwsblogger schreef al in 2011 dat ‘het daar niet langer Noorwegen of Europa is, behalve als ze hun uitkeringen gaan halen. De politie heeft het er grotendeels opgegeven.’ In datzelfde jaar bleek uit statistieken van de politie dat 100% van het aantal verkrachtingen in Oslo door niet Westerse immigranten worden gepleegd, en 9 van de 10 slachtoffers Noorse vrouwen zijn.

‘Deze mannen vallen niet hun eigen soort aan,’ legde de Noorse therapeute Kristin Spitznogle, gespecialiseerd in verkrachtingsslachtoffers, uit. ‘Ze vallen Noorse vrouwen aan, en een liberale cultuur die ze niet zullen accepteren.’

Zware misdaad daalt 31% na begin deporteren moslims

In maart begon de nieuwe Noorse premier Erna Solberg radicale moslims te deporteren. Met groot succes, want het aantal zware misdaden is nu al met 31% gedaald. Kortom: een zeer effectieve oplossing die overal in Europa navolging verdient.

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

Asielzoekers waarschuwen voor misdadigers in opvang

Syrische vluchtelingen waarschuwen dat in de opvanglocaties oorlogsmisdadigers zitten, die in Nederland asiel aanvragen. Steeds vaker melden asielzoekers dat bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Militieleden van de Syrische president Assad zouden zich onder de stroom vluchtelingen verbergen. Ook in Nederland zouden zich militieleden bevinden. Syrische activisten proberen deze mensen er nu uit te pikken en bij de autoriteiten aan te geven.

Hoe kan deze persoon hier zitten?

Syrische asielzoeker in Nederland

De NOS sprak een van de asielzoekers die bij de IND melding heeft gemaakt van de aanwezigheid van een mogelijke oorlogsmisdadiger. Volgens hem gaat het om een man die in Syrië aan de kant van Assad vocht. De asielzoeker herkende de man van foto’s op Facebook.

“Ik kreeg het benauwd toen ik hem zag”, zegt de vluchteling. “Hoe kan deze persoon hier zitten? Hij lacht en grapt en kan in alle rust gaan en staan waar hij wil. Hij was in Syrië verantwoordelijk voor ontvoeringen en moordpartijen. Ik kon dit niet aanzien en heb direct de autoriteiten gewaarschuwd.”

Lees verder bij de Bron: NOS

Photo by Gwydion M. Williams cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
866071 1444478859 wide

Samen staan we sterk, Petitie: Nederland wil een referendum over terugkeer ziekenfonds

Einde samenwerking EU: Als Rutte gelijk heeft dan zijn de vluchtelingen in Europa een zegen!