in , , ,

Vele transgenders willen terug naar hun biologisch geslacht en dat geeft problemen

SatyaPrem / Pixabay

“Honderden” mensen, die dachten dat ze transgender waren, willen teruggaan naar hun oorspronkelijke sekse, volgens de oprichter het nieuwe Detransition Advocacy Network [netwerk voor belangenbehartiging van mensen die terug willen  naar hun oorspronkelijke biologische staat] in Groot-Brittannië.

De 28-jarige Charlie Evans, die bijna tien jaar als man leefde, nadat zij in haar tienerjaren sekse veranderde, vertelde Sky News dat zij in contact was gekomen met “honderden” transgenders die, net als zij, hun beslissing betreurden.

“Ik heb contact met 19- en 20-jarigen die een volledige geslachtsverandering hebben ondergaan en wensten dat ze dat niet hadden gedaan, en hun depressie is niet niet beter geworden, ze voelen zich er niet beter door,” vertelde ze de omroep. “Zij weten niet welke opties ze nu hebben”.

Evans suggereerde dat de transgenders die contact met haar opnamen omdat zij spijt hadden, vaak “omstreeks midden twintig zijn, het zijn meestal vrouwen en ze voelen zich vaak aangetrokken tot hetzelfde geslacht, en ook zijn ze vaak autistisch”.

Dit stemt overeen met de publicatie van een onderzoek van de Boston Universiteit, waaruit bleek dat ongeveer 78% van de mensen die zich identificeren als transseksueel, niet-binair of “genderqueer” voldoen aan de criteria voor één of meer psychische stoornissen.

Evans maakt zich echter het meest zorgen over het feit dat er geen ondersteunend netwerk lijkt te zijn voor mensen die willen ‘teruggaan naar hun biologisch geslacht’, er was een als vrouw geboren persoon die haar benaderde en zei dat ze zich “gemeden voelde door de LGBT-gemeenschap, omdat zij als een verrader werd gezien” toen bekend werd dat ze wilde teruggaan naar haar oorspronkelijke sekse.

Om die reden richtte Evans het Detransition Advocacy Network op, dat tegen het einde van oktober zijn eerste bijeenkomst zal houden in de noordelijke stad Manchester.

Het uitzonderlijk onderzoek van Sky naar transgenders die spijt krijgen van hun geslachtsverandering volgt op een uitspraak van de arbeidsrechter dat het ministerie van Arbeid en Pensioenen (DWP) gerechtigd was om een christelijke arts te ontslaan die zei dat hij “een man van bijna twee meter met een baard geen mevrouw zou noemen”.

De rechtbank oordeelde dat dr. David Mackereth’s overtuiging dat …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderzoek: gemodificeerde abortuscellen in waterpokkenvaccin kunnen kanker veroorzaken

Tweede Kamer wil schuldeisers tot medewerking dwingen bij schuldsanering