in

Vergeet kopschoppers, jihadisten, bonusbankiers, VVD’ers: PopcornTime-users hard aanpakken

2678453389 b997dd3496 money

Vergeet kopschoppers. Vergeet jihadisten. Vergeet bonusbankiers. Vergeet VVD’ers. De mensen die echt keihard aangepakt moeten worden zijn gebruikers van Popcorn Time. Aldus Tim Kuik, de lobbyist van de duivel, in het AD vandaag.

Tim Kuik dient de moloch van de entertainmentindustrie, die decennialang de consument financieel kon uitkleden dankzij het uitgeversmonopolie. Nu is er internet en hippe, nieuwe technologieën. Die boot had de entertainmentindustrie even gemist, want dan moest men creatief innoveren en dat kost geld.

In plaats van dat het zeecontainers vol dollars oplevert. Maar de klant is koning en dus zijn programma’s als Popcorn Time waanzinnig populair: handig alle films, series en anime kijken, die momenteel verspreid zijn over diensten als Netflix en HBO. Tim Kuik haat Popcorn Time.

Lees verder via GeenStijl

Photo by aresauburn™ cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5676119540 dcd14b23e4 oudjes1

Bejaarden moeten schatkist vullen via bezuinigingen

8194922045 baa58a1dcb cyberwar

Is het nu wachten op de bommen: Russen hacken computers Witte Huis