in ,

Verkiezingsuitslag met veel spookstemmen: 51% van de Nederlanders wil ophouden met belasting te betalen

51% van heeft besloten om niet te gaan stemmen bij deze verkiezingen. Deze mensen hebben dus niet hun steun verleend aan een die voor haar voortbestaan continue geweld moet initiëren tegenover de mensen die ze overheerst.

49% van de mensen daarentegen hebben hun stem en steun betuigd aan een organisatie die mensen onder dwang en dreiging van geweld en opsluiting berooft en dicteert hoe ze zich wel en niet dienen te gedragen. Ze hebben daarmee zowel de persoonlijke vrijheid voor hunzelf als die van hun buren onderdrukt en vernietigt. Nu begrijp ik dat iedereen in het leven zijn/haar uiterste best doet. Dus ik hoop dat de 49% die met hun actie in principe psychopathisch bezig zijn.

Aangezien 51% van de mensheid niet langer dit instituut erkent als rechtmatige geweldpleger is volgens democratisch besluit wat ze zelf hanteren dus vastgesteld dat we de in Nederland op kunnen doeken. En voor degenen die nog wel graag in de overheid willen blijven geloven, die mogen uiteraard prima zichzelf en elkaar blijven onderdrukken. Maar de 51% die niet gestemd heeft, dit systeem niet erkend heeft, is hierbij vrijgesteld van het betalen van belastingen aan deze organisatie.

Lees verder via Achter de Samenleving.

‘Veel spookstemmen tijdens verkiezingen’

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van vorige week zijn grote fouten gemaakt bij het tellen van de stemmen.

In Amsterdam zijn bij stembureaus in totaal ruim 600 stemmen méér uitgebracht dan er stembiljetten en volmachten waren.

Bij enkele andere stembureaus werden ruim achttienhonderd minder stemmen dan biljetten en volmachten geteld. Opgeteld zijn er in Amsterdam bijna 2.500 onregelmatigheden, terwijl 1.765 voorkeurstemmen nodig zijn om in de raad te komen.

Bij een deel van de Rotterdamse stembureaus zijn ruim vierhonderd meer stembiljetten gevonden dan er kiezers waren geteld. Bij de andere stembureaus zijn 550 stemmen minder geteld dan kiezers.

heeft ruim 500 afwijkingen en Utrecht ruim 100.

Lees verder via NU.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kanker? Sterf! Zeggen de zorgverzekeraars

Het kan gewoon in Nederland: Teeven nu Kamerlid met salaris staatssecretaris