in

Vermoedelijke 5G zendmasten in Verenigd Koninkrijk in brand gestoken uit angst coronavirus

pixundfertig / Pixabay

Meerdere zendmasten in Birmingham, Liverpool en Melling zijn vrijdagavond in brand gestoken meldt de BBC.

Het is niet duidelijk wat de schade aan de masten is. Afgelopen week werden er ongefundeerde berichten gedeeld waarin een link werd gelegd tussen en het .

Het Britse ministerie van Digitale Zaken, Cultuur, Media en Sport heeft op Twitter gewaarschuwd voor de nepnieuwsberichten over een link tussen 5G en het coronavirus.

Minister voor Kabinetszaken Michael Gove noemde de berichten eerder al “gevaarlijke onzin”.

Voor de uitrol van het 5G-netwerk worden nieuwe zendmasten geplaatst.

Critici zijn bang dat de van de masten schade aan de toebrengt, hoewel onderzoek heeft uitgewezen dat de straling onder de aanbevolen limiet van de Europese Unie blijft.

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Die richtlijnen van de EU zijn erop gericht de eigen bevolking uit te roeien, dus voor mij mogen ze overal in de fik gestoken worden.

Rob Pronk
1 jaar geleden

Welk onderzoek heeft uitgewezen dat hoogfrequente straling van 5G masten niet schadelijk is? Het eerste serieuze onderzoek hiernaar moet nog beginnen.

5G = NWO
1 jaar geleden

Er is zeer terecht onrust bij burgers over de 5G zendmasten. Laat de overheden eerst maar eens komen met wetenschappelijke en door andere wetenschappers bevestigde rapporten waaruit duidelijk blijkt dat 5G veilig is voor mens en dier. Die rapporten zijn er niet en de overheid weet dat ook. En tot dat moment moeten overheden stoppen met het toelaten van plaatsen van zendmasten. En a ls burgers zendmasten weghalen dan hebben zij volledig gelijk omdat de overheid in gebreke blijft ….

Huawei, de fabrikant van 5G apparatuur, zegt nooit onderzoek gedaan te hebben naar de effecten op mens en dier. Dat stond blijkbaar niet in hun opdracht …… Overheden zijn ver buiten hun boekje gegaan en kunnen niet worden vertrouwd. Dat is de situatie !!

Er zijn diverse rapporten die melding maken van massaal sterven van dieren als bijen en vogels en ook van mensen die zwaar ziek worden van 5G electromagnetische staling. Een 60 Ghz straling is niet veilig en is niets minder dan een militair wapen dat gericht op mensen direct dodelijk is. De frequentie is ook niet toevallig gekozen. Die frequentie komt “heel toevallig” overeen met de frequentie waarbij de electronen in een zuurstof molecule heftig in spin raken en de covalente binding van de twee zuurstof atomen breekt. Dit verklaart de beelden uit China waar mensen acuut dood neer vielen in gebieden met hogere niveaus van straling. De zuurstof in de lucht die zij inademden was acuut weg …

Denk niet dat dit alleen in de UK speelt. In NL zijn de zendmasten van de NWO niet anders dan die in de UK en in de US … De NWO is een wereldwijde vijand …. Er is veel meer aan de hand dan alleen Covid-19.

Overheid = onbetrouwbaar
Antwoord aan  5G = NWO
1 jaar geleden

“Laat de overheden eerst maar eens komen met wetenschappelijke en door andere wetenschappers bevestigde rapporten waaruit duidelijk blijkt dat 5G veilig is voor mens en dier.” Ik vertrouw de overheid voor geen meter.

Steven
1 jaar geleden

Mag hopen dat het in de fik steken van 5G zendmasten straks overal gaat plaatsvinden!
Overheden in geheel Europa zijn met vieze spelletjes bezig en liegen de hele boel bij elkaar om alles te ontkennen waar ze werkelijk mee bezig zijn….zo ook onze LACHENDE GLUIPERD in Den Haag!
In Den Haag hebben ze testen gedaan met die 5G masten..de vogels vielen dood uit de boom. Maar daar hoor je niets over op het staatsjournaal NPO!

P. Van Thielen
1 jaar geleden

Super nieuws te horen dat masten in brand gestoken worden! Woon zelf tussen 3 UMTS masten en 17000 microwatt voor onze deur. Volgens de overheid niets aan de hand. 3 jaar onder een mast gewerkt, gevolg twee jaar sukkelen met gezondheid en burn-out!! Mij maken ze niets meer wijs. Eruit met die rotzooi. Bij mij komt geen draadloze rotzooi en magnetron toestanden binnen.

Dat was pas klimaatverandering: Sporen van 90 miljoen jaar oud regenwoud op Antarctica gevonden

Het is weer de tijd van het jaar: Voor de tweede keer schapen onthoofd en geslacht in de Achterhoek