in ,

Vermoedens wederom bevestigd: slechts 13 van 750 illegalen keren terug naar eigen land

Bij een steekproef door De Telegraaf blijken slechts 13 van de 750 illegalen huiswaarts te keren. De rest van de illegalen blijft hangen in de Landelijke Vreemdelingenvoorziening (LVV’s).

Er gebeurt dus geen ene donder.

Er is in de LVV’s van vier steden gemeten. In Eindhoven, Groningen, en Utrecht, met in totaal 750 illegalen. De uitkomsten zijn ronduit deprimerend.

Zoals de titel verklapt zijn er 13 teruggekeerd, 20 zitten in de , 35 hebben ‘een onbekende bestemming’, 41 hebben er een vergunning gekregen, 84 deden een nieuwe verblijfsaanvraag en zijn naar het azc verhuisd.

Dat betekent dat er minimaal 557 illegalen zijn blijven zitten die allang terug hadden moeten keren!

De Telegraaf deed ook een poging om de LVV-cijfers van te bemachtigen, maar die wilden deze niet verstrekken. Gezien de cijfers van de vier onderzochte steden is dat ook niet zo verrassend.

John van Tilborg, directeur van stichting Inlia die de opvang in Groningen regelt, ziet slechts drie oplossingen voor illegalen:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alstublieft: Samenvatting van 120 jaar klimaat paniekzaaien (1895 – 2014)

Net op tijd voor komende “vluchtelingengolf”: Europese Commissie eist einde van binnengrenscontrole