in

Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Je beschadigt je lichaam door langere tijd je eigen CO2 in te ademen’

Screenshot Youtube

Verpleegster Danika Bueno plaatste onlangs een filmpje op waarin ze waarschuwt tegen het gebruik van mondkapjes. De werd al snel verwijderd, maar staat sinds enkele dagen weer online.

Als je de hele dag een mondkapje draagt, bewijs je jezelf een slechte dienst, stelt Bueno. “Je ademt niet alleen je eigen bacteriën in omdat je geen frisse lucht krijgt, maar je beschadigt ook je lichaam door gedurende langere tijd je eigen CO2 in te ademen.”‘

’“Mondkapjes zijn zeer ineffectief tegen virussen. De N95-maskers die zorgmedewerkers dragen, zijn bedoeld om de verspreiding van tuberculose te voorkomen. Tuberculose is een bacterie.

Er zit een groot verschil tussen een bacterie en een virus. Een bacterie is ongeveer 1000 keer zo groot als een virus. Als je dus denkt dat je jezelf beschermt door een mondkapje te dragen, heb je het mis.”

https://youtu.be/iA4H1G0fDNQ

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het Amerikaanse CDC verlaagde het Corona-sterftecijfer tot een kleine fractie van eerdere schattingen

Banencarrousel: burgemeestersbenoeming heeft niets op met de democratie