Verrassing! Klimaattafelpausen Samsom, Nijpels en van Geel blijken inhalige geldwolven

Perlinator / Pixabay

Ed Nijpels, Diederik Samsom en de overige door het aangestelde klimaatvergadertijgers hebben zelf niet zo'n last van alle nieuwe klimaatbelastingen: voor hun voorstellen om kaal te plukken ter ere van het klimaat, is de Klimaattafelbende van Zes vorstelijk beloond van ons belastinggeld.

Klimaatbeleid. Voor gewone burgers is het een excuus om meer belasting te moeten betalen.

Maar voor gesjeesde partijleiders die zich hebben getransformeerd tot handige lobbyisten met tentakels naar zowel politiek als bedrijfsleven, is het big business. Ja, je kan nog eens verschrikkelijk rijk worden dankzij dat dekselse klimaat.

Dan moet je wel een politieke partij richting de electorale slachtbank hebben geleid (hoi Ed Nijpels (), hoi Diederik Samsom (), hoi Pieter van Geel ()), maar dan krijg je er ook wat voor terug. Een heleboel cash uit de staatskas, welteverstaan:

“Ed Nijpels en zijn vijf tafelvoorzitters hebben voor bijna een kwart miljoen euro gedeclareerd tijdens de onderhandelingen voor het klimaatakkoord. Het gaat om reiskosten, werkzaamheden en andere uitgaven.

De bedragen voor onder meer 'zitgeld' en vervoer lopen uiteen van ruim twintigduizend euro tot slechts enkele honderden euro's. Specifieke bonnetjes of facturen heeft minister Wiebes niet vrijgegeven. Het totaalbedrag komt 237.732 euro en 43 cent.”

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Het is onduidelijk wie er wat precies declareerde, omdat “omdat minister Wiebes (Klimaat) grote delen van het overzicht onleesbaar heeft laten maken“.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klimaathoax, de freakshow van staatsomroep en KNMI vergeten voor het gemak kouderecords

Aircoschaamte gedram: Geldgraaiende klimaattafel pipo’s zijn airco’s vergeten