in , ,

Verslag Nederlandse regering: Aan immigratie kan niets worden gedaan …

Kan er iets worden gedaan aan het immigratiebeleid in Nederland? Het antwoord op deze vraag is gevonden in de beleidsrichtlijn die op 3 juli van het ministerie naar de Tweede Kamer is gestuurd .

Het is geschreven naar aanleiding van het onderzoek naar een mogelijke herziening van het -migratiepact. Omdat de conclusies ontmoedigend waren, werd het advies op 3 juli verstuurd, wat ook de dag is waarop het zomerreces begint. ‘We kunnen niets doen; het is te duur ‘, concludeerde het rapport.

Het Nederlandse dagblad De Dagelijkse Standaard meldde dat in het document tal van drogredenen worden gevonden, vermengd met halve waarheden. De conclusies zijn als volgt: “Het aanpassen van het immigratiebeleid kost veel geld en is het niet waard. Aanpassing van het zou te veel diplomatieke inspanningen vergen, en moet daarom worden vermeden. En eigenlijk zijn we allemaal aan ons lot overgeleverd, en migratie is een soort natuurlijke kracht waar we niets aan kunnen doen. ‘

Het begrip grenscontrole gaat vergezeld van afbeeldingen van Noord-Korea, gevaarlijke militaire zones en het IJzeren Gordijn. Er wordt ook ten onrechte gesuggereerd dat grenscontrole eigenlijk “permanent gesloten grenzen” betekent.

Het heeft natuurlijk geen zin, maar de boodschap is duidelijk: grenscontroles zijn erg eng en gevaarlijk. Nederland moet daarom blijven proberen afspraken te maken met onbetrouwbare landen om de op te lossen.

Het kabinet doet daarom in de toekomst niets aan illegale binnenkomsten.

Thierry Baudet, leider van de Nederlandse partij Forum voor Democratie (FvD), hekelde het pro-immigratiebeleid van de regering. Volgens nieuwe cijfers worden autochtone Nederlanders voor het einde van de eeuw een minderheid in eigen land.

“Dat is niet het Nederland waar we ons thuis voelen – en niet Nederland dat we willen doorgeven aan de volgende generaties”, aldus Baudet op . De regerende en CDA hebben geweigerd een verantwoord beleid te voeren, terwijl de FvD zich blijft inzetten voor een strikt immigratiebeleid en een actief remigratiebeleid.

‘We zien al jaren dat links een oogje dichtknijpt voor geweld', zei Baudet onlangs op de Nederlandse televisie. Baudet is 37 en heeft een doctoraat in de rechten.

De FvD is sinds haar oprichting in 2015 snel gegroeid en is uitgegroeid tot de partij met het grootste officiële lidmaatschap van Nederland. De kiezers van de partij bestaan ​​uit jonge en goed verbonden professionals en universiteitsstudenten, de rechtmatige culturele elite van het land.

De partij heeft ook een grote jeugdafdeling (JFVD), met ongeveer 4000 leden die deelnemen aan gastsprekerevenementen, een zomerkamp en levendige online discussies: de recente toename van het lidmaatschap kwam als gevolg van een populaire Facebook-campagne eind 2019, en zijn YouTube-kanaal, “FVD Journaal” (FvD News), zendt regelmatig goed geproduceerde 's uit waarin Baudet de mening van de partij presenteert.

Baudet heeft niet alleen het pro-immigratiebeleid van de regering-Rutte aan de kaak gesteld, maar ook de academische wereld aan de kaak gesteld als een moeras van linkse professoren die studenten indoctrineren met cultureel marxisme; de rechterlijke macht als vooringenomen en ondermijnend de democratische wil van het volk; globalisten die de nationale soevereiniteit bedreigen; en immigratie als een vorm van “homeopathische verdunning” van de Europese bevolking.

“Als het kartel doorgaat met ongeremde immigratie, heeft bijna de helft van de beroepsbevolking over dertig jaar een migratieachtergrond. Dat zal een grote stempel drukken op onze samenleving en onze identiteit. En met 20 miljoen inwoners is ons kleine Nederland nog voller. We moeten dit voorkomen ‘, zei zijn partij in een verklaring.

“Waarom denken VVD en CDA dat ze de thermostaat van de aarde kunnen draaien als het om klimaat gaat, maar het voeren van een actief bevolkingsbeleid is zogenaamd ‘onmogelijk'? Het is vijf voor twaalf. We moeten de massa-immigratie beëindigen. ‘

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Recordaantal mensen laat zich bij GGD testen op corona, maar liefst half procent test positief

Handig, open grenzen! Gps-bendes op het platteland ongrijpbaar, politiedienst Europol ingevlogen