in , ,

Verslag Nederlandse regering: Aan immigratie kan niets worden gedaan …

Kan er iets worden gedaan aan het immigratiebeleid in Nederland? Het antwoord op deze vraag is gevonden in de beleidsrichtlijn die op 3 juli van het ministerie naar de Tweede Kamer is gestuurd .

Het is geschreven naar aanleiding van het onderzoek naar een mogelijke herziening van het VN-migratiepact. Omdat de conclusies ontmoedigend waren, werd het advies op 3 juli verstuurd, wat ook de dag is waarop het zomerreces begint. ‘We kunnen niets doen; het is te duur ‘, concludeerde het rapport.

Het Nederlandse dagblad De Dagelijkse Standaard meldde dat in het document tal van drogredenen worden gevonden, vermengd met halve waarheden. De conclusies zijn als volgt: “Het aanpassen van het immigratiebeleid kost veel geld en is het niet waard. Aanpassing van het VN-migratiepact zou te veel diplomatieke inspanningen vergen, en moet daarom worden vermeden. En eigenlijk zijn we allemaal aan ons lot overgeleverd, en migratie is een soort natuurlijke kracht waar we niets aan kunnen doen. ‘

Het begrip grenscontrole gaat vergezeld van afbeeldingen van Noord-Korea, gevaarlijke militaire zones en het IJzeren Gordijn. Er wordt ook ten onrechte gesuggereerd dat grenscontrole eigenlijk “permanent gesloten grenzen” betekent.

Het heeft natuurlijk geen zin, maar de boodschap is duidelijk: grenscontroles zijn erg eng en gevaarlijk. Nederland moet daarom blijven proberen afspraken te maken met onbetrouwbare landen om de crisis op te lossen.

Het doet daarom in de toekomst niets aan illegale binnenkomsten.

Thierry Baudet, leider van de Nederlandse partij Forum voor (FvD), hekelde het pro-immigratiebeleid van de regering. Volgens nieuwe cijfers worden autochtone Nederlanders voor het einde van de eeuw een minderheid in eigen land.

“Dat is niet het Nederland waar we ons thuis voelen – en niet Nederland dat we willen doorgeven aan de volgende generaties”, aldus Baudet op Facebook. De regerende VVD en CDA hebben geweigerd een verantwoord beleid te voeren, terwijl de FvD zich blijft inzetten voor een strikt immigratiebeleid en een actief remigratiebeleid.

‘We zien al jaren dat links een oogje dichtknijpt voor geweld’, zei Baudet onlangs op de Nederlandse televisie. Baudet is 37 en heeft een doctoraat in de rechten.

De FvD is sinds haar oprichting in 2015 snel gegroeid en is uitgegroeid tot de partij met het grootste officiële lidmaatschap van Nederland. De kiezers van de partij bestaan ​​uit jonge en goed verbonden professionals en universiteitsstudenten, de rechtmatige culturele elite van het land.

De partij heeft ook een grote jeugdafdeling (JFVD), met ongeveer 4000 leden die deelnemen aan gastsprekerevenementen, een zomerkamp en levendige online discussies: de recente toename van het lidmaatschap kwam als gevolg van een populaire Facebook-campagne eind 2019, en zijn YouTube-kanaal, “FVD Journaal” (FvD News), zendt regelmatig goed geproduceerde ’s uit waarin Baudet de mening van de partij presenteert.

Baudet heeft niet alleen het pro-immigratiebeleid van de regering-Rutte aan de kaak gesteld, maar ook de academische wereld aan de kaak gesteld als een moeras van linkse professoren die studenten indoctrineren met cultureel marxisme; de rechterlijke macht als vooringenomen en ondermijnend de democratische wil van het volk; globalisten die de nationale bedreigen; en als een vorm van “homeopathische verdunning” van de Europese bevolking.

“Als het kartel doorgaat met ongeremde immigratie, heeft bijna de helft van de beroepsbevolking over dertig jaar een migratieachtergrond. Dat zal een grote stempel drukken op onze samenleving en onze identiteit. En met 20 miljoen inwoners is ons kleine Nederland nog voller. We moeten dit voorkomen ‘, zei zijn partij in een verklaring.

“Waarom denken VVD en CDA dat ze de thermostaat van de aarde kunnen draaien als het om klimaat gaat, maar het voeren van een actief bevolkingsbeleid is zogenaamd ‘onmogelijk’? Het is vijf voor twaalf. We moeten de massa-immigratie beëindigen. ‘

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

Zo lang we onder het criminele juk van de EU dictatuur staan, weinig, maar die vuile satanisten weigeren uit de EU te stappen.

NL verraden van binnen uit .....
9 maanden geleden

Het antwoord is inderdaad niet meer dan een niet onderbouwde rotsmoes …Hoe durven deze hufers?
Een antwoord bij de beesten af van een overheid die geacht wordt de belangen van de burgers te behartigen en die daarvoor ook door de burgers wordt betaald. Zeer, zeer, zeer kwalijk.

Deze hele immigratie is de burgers van Nederland (en de hele EU) door de strot geduwd zonder dat zij daar iets over konden zeggen. Wel mochten zij de kosten dragen van deze massa immigratie.

Deze immigratie is niet toevallig ontstaan maar is opgezet door de NIeuwe Wereld Orde die zich tot doel gesteld hebben om de EU naar een cultureel en financieel failliet te helpen zodat de banken en grote corporaties de absolute macht krijgen. Dat is de werkelijke reden !!!!

Alle ervaringen van de immigratie zijn zonder uitzondering zeer negatief.
De gevangenissen zitten voor met Marokkanen.
Meisjes en vrouwen worden op straat uitgescholden en lastig gevallen of nog veel erger en uitgemaakt voor hoer …
Waarom zouden burgers in Nederland die dit land met hard werken en veel belasting betalen hebben opgebouwd dit toelaten?
De burgers zijn deze hele immigratie meer dan spuugzat.
De immigranten weten zich niet als gast te gedragen, ze zijn volledig ongeschoold, spreken de taal niet, komen uit een totaal andere cultuur, ze zijn de eerste komende 40 jaar niet inzetbaar in het arbeidsproces en willen niet integreren. Deze mensen moeten terug naar huis en wel zo snel mogelijk.

Hoe kan het dat de NL overheid dit heeft laten gebeuren?
Ik herhaal: hoe kan het dat de NL overheid dit heeft laten gebeuren?

Hoe is het mogelijk dat maatregelen te duur zouden zijn? Deze mensen zijn niet uitgenodigd. Ze zijn op eigen inititatief gekomen en ze hebben absoluut geen recht zich in Nederland te vestigen. En als Rutte ergens iets getekend heeft dan deed hij dat volledig tegen de wil van de Nederlandse bevolking.

Pim Fortuyn becijferde in 2001 al dat de kosten van volledig mislukte integratie toen al op 80 miljard gulden stond en dat gold voor een heel veel kleiner aantal immigranten. De kosten vandaag de dag lopen in de vele honderden miljarden euros. Kosten die worden verhaald op de burgers en die niet op te brengen zijn.

De eigen jongeren die geen baan kunnen vinden en geen woning kunnen betalen laat deze regering verrekken. Afgelopen week heeft een kraker in Alphen a/d Rijn zelfmoord gepleegd omdat deze man alleen maar tegengewerkt en gepest werd op alle mogelijke manieren door de overheid totdat deze man geen enkele mogelijkheid meer zag en geen kant op kan. Het is een schande !!!!

Het is de hoogste tijd dat de Nederlandse regering naar de burgers gaat luisteren en zo niet dan is opstand tegen deze regering niet ver meer !!!

Recordaantal mensen laat zich bij GGD testen op corona, maar liefst half procent test positief

Handig, open grenzen! Gps-bendes op het platteland ongrijpbaar, politiedienst Europol ingevlogen