in , , ,

Vervolg van de AWBZ-claim (de ’70 miljard’)

Naar aanleiding van ons radioprogramma van woensdag 23 maart jl. waarin we Rob Otten van ‘De Omkering’ in de uitzending hadden om uitgebreid te praten over de door ons opgebrachte 70 miljard die NIET is besteed aan AWBZ, zoals blijkt uit een rapport dat door Henk van Gerven (-kamerlid en oud-huisarts) naar buiten is gebracht, kom ik er nu op terug met het vervolg. Rob Otten vertelde dat ‘De Omkering’ bezig is om dat bedrag terug te vorderen.

Al wat je daarvoor hoeft te doen is een door De Omkering opgestelde brief twee keer uit te printen en twee postzegels te plakken; daarna nog even een mail naar ‘de Omkering’ sturen, zodat ze je kunnen registreren opdat ze ook jouw belangen kunnen behartigen. Zie het artikel hier. (waar je ook dat radio-programma kunt terugluisteren).

De Omkering heeft nu een vervolgbrief geschreven, in antwoord op de schriftelijk verstuurde antwoord-brieven vanuit de belastingdienst aan alle indieners van die claim, en ze wijzen er nog even op dat, wanneer je deze brieven NIET hebt verstuurd -maar ook als je dat wel hebt gedaan, maar NIET daarna de mail met je gegevens hebt verstuurd naar ‘De Omkering’- zij jouw belangen in het vervolg-traject uiteraard niet kunnen behartigen. Degenen die dus alsnog mee wil doen en de brieven én de mail wil versturen, zodat zij jou wél mee kunnen nemen in dit proces, raden ze aan dit alsnog -per omgaande- te doen.

BERICHT VAN DE OMKERING:

Update AWBZ-claim. Datum 31 maart 2016

Onze brief die te downloaden is op onze website wordt momenteel door heel veel mensen gedownload en verstuurd naar het ministerie (Directoraat-Generaal Belastingdienst) en naar het . Zowel door onze eigen leden als ook door veel mensen buiten de Omkering. Zoals bekend heeft het Directoraat het ook heel druk met het beantwoorden van deze brief. Veel mensen hebben inmiddels een antwoord ontvangen.

Een reactie op dit antwoord is al geruime tijd klaar. We hebben echter besloten deze brief (nog) niet te plaatsen op onze Facebookpagina’s en ook niet op onze site. We hebben ervoor gekozen om deze brief te versturen aan het Directoraat. Dit is gebeurd op 23 maart jl. Verstuurd per mail met ontvangst- en leesbevestiging en aangetekend per post. De ontvangstbevestiging per mail was diezelfde dag al binnen en 24 maart jl. werd de leesbevestiging gemaild door mevrouw Jacobs.

We willen eerst afwachten wat de reactie is van het Directoraat op deze brief. Pas dan gaan we bekijken wat de uiteindelijke vervolgstappen zullen worden.

Op dit moment is de kans groot dat we de Nederlandse zullen gaan dagvaarden. Bekeken wordt op welke manier we dat het beste kunnen doen. Er zal dan worden gehandeld namens alle indieners van deze claim. Vandaar dat ik het nog maar eens zeg: Stuur die claim op de manier zoals aangegeven in de toelichting op onze site. Wanneer de brief, zoals aangegeven in de toelichting, niet verstuurd wordt naar onze server, dan kunnen we deze mensen in een later stadium NIET vertegenwoordigen!

© De Omkering

De brief die zij nu hebben verstuurd kun je hier lezen. Let wel: ALLEEN LEZEN, dus NIET zelf versturen. Het antwoord daarop wordt dus eerst afgewacht. Ik wil iedereen hiermee dus ook even op de hoogte brengen van de voortgang. A.s. zondag hopen we Rob Otten van De Omkering weer even in de uitzending te hebben, tussen 21.00 – 23.00 uur in het programma ‘Gewoon-nieuws’ op Finding Voices Radio voor de laatste ontwikkelingen. Heb je vragen, dan kun je deze eventueel hieronder stellen.

Ter informatie dus, waarvan akte.

Lees verder bij de Bron: Irma Schiffers schrijft


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ECB is weer bezig: Daar gaat weer 80 miljard… Zelfverrijking voor en door bankiers

Erdogan geeft chantage Europa toe en is er trots op