in ,

“Vicepremier en Minister Kajsa Ollongren is een oplichter en sociopaat”

democratie 1561635554
geralt / Pixabay

Hare D66 leeghoofdigheid Ollongren wil het kiesstelsel hervormen en volgt daarbij deels de aanbevelingen van de commissie Remkes.

Zo wenst Ollongren dat het mogelijk moet zijn om op persoonlijke titel in de Tweede Kamer te komen, leuk voor haar ‘vrinden’ de grote ondernemers, dan wel hun vertegenwoordigers in VNO-NCW en MKB Nederland.

Ollongren heeft verder aangegeven dat ze een districtenstelsel wil. Het districtenstelsel wordt gebruikt in Groot-Brittannië en de VS, waar deze vorm duidelijk heeft gemaakt weinig of niets toe te voegen aan de democratie, integendeel: in feite wordt de afstand van de kiezer tot de landelijke politiek nog groter, zoals je in de praktijk van GB kan zien.

Over die afstand gesproken: Ollongren zegt dat ze de afstand tussen burger en politiek wil verkleinen met haar voornemens. Oh vandaar ook dat ze het referendum heeft afgeschaft, zonder dit voor te leggen aan de kiezers. Hoe krom wil je het hebben. Ze is dan ook niet van plan om het bindend referendum in te voeren, zoals voorgesteld door de commissie Remkes.

Ook wil Ollongren dat men in de Eerste Kamer meer kan wisselen, zodat er nog meer bedrijven worden vertegenwoordigd in die Kamer en men kan lobbyen voor die bedrijven. (dat laatste is wat mij betreft ronduit een vorm van smerige corruptie!) Waarom heeft Ollongren niet gesteld dat ook de Eerste Kamer direct zou moeten worden gekozen tijdens de Provinciale Verkiezingen. (hoe democratisch en dicht bij de burger wil je het hebben??)

Ollongren wil uiteraard ook de kiesleeftijd verlagen naar 16 jaar, tja als het slecht gaat met je partij gaat moet je alle zeilen bijzetten. Zeg Ollongren, wat dacht je ervan om de kiesleeftijd terug te brengen naar 10 jaar en dan de ouders automatisch als gemachtigde aanwijzen tot het 16de jaar, wellicht kan dat D66 nog wat kiezers opleveren. Jongeren van 16 zouden goed in staat zijn om op langere termijn te denken en zouden daarom het stemrecht moeten krijgen.

Jongeren kunnen zelfs een telefoonabonnement niet overzien, als ze er maar de nieuwste Samsung ‘bijkrijgen.’ Jongeren van 18, 19 jaar zitten regelmatig met de handen in het haar, daar ze voor de verkeerde studie kozen en toch vinden figuren als Ollongren dat ze moeten kunnen stemmen.

Ach ja, hoe jonger de stemgerechtigde, hoe makkelijker beïnvloedbaar.

Tot slot nog dit: Ollongren wil de grondwet simpel kunnen veranderen, altijd handig als de fascisten de grootste politieke fractie(s) hebben en gezien de gebeurtenissen in andere EU landen, zal dit uiteindelijk gebeuren. De grondwet veranderen? Daar spinnen alleen autoritaire figuren garen bij en ja het is meer dan duidelijk, daar hoort ook Ollongren bij.

Ollongren is een domme oplichter en tevens sociopaat!! (en deze oplichter durft te stellen dat Rusland onze verkiezingen manipuleert.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
chain 1561634723

Rutte III komt met revolutionair plan: tbs’ers gaan op verlof met enkelband

spaargeld 1561639177

Pas op z’n vroegst in 2021 kan er lagere belasting geheven worden op spaargeld