in

Video bij het RIVM: niemand draagt mondkapje of houdt afstand, is alleen voor de simpele burgers

Milou Deelen, bekend van haar activistische campagne tegen ‘slutshaming‘, mocht voor een ‘Live sessie’ een paar mensen interviewen van het .

Maar in het promofilmpje valt direct één ding op: niemand, maar dan ook echt helemaal niemand, draagt een mondkapje!

Bij het RIVM dachten ze waarschijnlijk dat het een goed idee was om een inkijkje te geven in hoe het onderzoeksinstituut te werk gaat.

Helaas heeft de club van -BN’er Jaap van Dissel echter een grote fout gemaakt door te laten zien dat werkelijk helemaal niemand bij het RIVM een mondkapje draagt, maar dan ook echt he-le-maal niemand – ook wanneer dat volgens hun eigen regels écht wel zou moeten. Kijk maar:

https://twitter.com/rivm/status/1376446249155584002?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1376446249155584002%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dagelijksestandaard.nl%2F2021%2F03%2Ffilmpje-milou-deelen-op-bezoek-bij-coronaverspreidend-rivm-niemand-draagt-een-mondkapje%2F

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Straatsburg: Groene burgemeester, achterkleindochter van slachtoffer Armeense genocide, financiert extremistische Turkse moskee

Dit land verdient zichzelf: We hebben fors meer vertrouwen in de politie, rechters en politiek gekregen