in

VIDEO: Eeuwenoud geheim verbindt Fries stadje met Piramiden van Gizeh en Stonehenge

Afgelopen maand werd in Leeuwarden een heel bijzonder boek gepresenteerd: Het geheim der eersten – de terp van Naphtali. In het boek wordt een eeuwenoud geheim onthuld.

Wetenschapper Emiel uit Hindeloopen, werkzaam bij het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium, deed vorig jaar een opzienbarende ontdekking. In de gevel van de kerk van Hindeloopen ontdekte hij symbolen die hem op een spoor zetten van een eeuwenoud geheim dat verspreid ligt over het Friese landschap.

Dit geheim verbindt Hindeloopen met de Piramiden van Gizeh en Stonehenge in . Het leidt Emiel zelfs naar de Heilige Graal. Om het geheim toegankelijk te maken, besluit hij het te verwerken in een fact-thriller.

De locaties van de meer dan 2000 jaar oude terpen in Friesland houden volgens Emiel verband met de sterrenbeelden. Elke terp vormt een ster in een sterrenbeeld, zegt hij in gesprek met zender GPTV. Zo maakt Hindeloopen deel uit van het sterrenbeeld Steenbok en is Leeuwarden onderdeel van het sterrenbeeld Leeuw.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Foto via anta00001


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Actie; schrijf Frans Timmermans: laat Nederland niet stikken

Je verwacht het toch weer niet: Frans Timmermans Politicus van het jaar volgens Nederlands publiek