in , , , ,

Video: EU schoothondje Oekraïne schoot MH17 neer

Serienummers van de Buk die volgens het JIT heeft neergeschoten laten zien dat de Buk werd geproduceerd in 1986, eigendom is van de . ( onderaan het artikel)

Wie zich de JIT presentatie nog kan herinneren, de getoonde Buk restanten zouden wijzen op een basis in . NOOIT werd enige methodiek dan wel documenten getoond die de JIT conclusie ondersteunen, Rusland heeft deze documenten WEL.

De serienummers gevonden op de resten van de Buk- die volgens JIT Malaysian Airlines vlucht MH17 over Oost-Oekraïne neerschoot, laten zien dat het in 1986 werd geproduceerd, aldus het Russische leger.

Het projectiel was eigendom van Oekraïne, voegde ze eraan toe.

Er zijn twee serienummers gevonden op fragmenten van de raket, die in juni 2014 het passagiersvliegtuig neerschoten volgens het JIT onder leiding van Nederland. De nummers waren gemarkeerd op de motor en de straalpijp van de raket.Het Russische leger zei maandag dat ze getraceerd waren naar een raket met het serienummer van de 8868720.

Generaal Nikolay Parshin toont documenten van de Buk-raket. Volgens de documenten, waarvan sommige zijn vrijgegeven voor de presentatie, werd deze geproduceerd in een militaire fabriek in Dolgoprudny in de regio Moskou in 1986.De raket werd op 29 december 1986 uit de fabriek verscheept en afgeleverd bij de militaire eenheid 20152 in het huidige Oekraïne. (toen Sovjet-Unie) Het wordt nu het 223ste luchtafweerdefensie-regime van de Oekraïense strijdkrachten genoemd, aldus het rapport.

De eenheid nam deel aan het harde optreden van Kiev tegen rebellen in Oost-Oekraïne in juni 2014, zei de generaal.Het bewijsmateriaal weerlegt de beschuldigingen door Oekraïne en enkele andere partijen, die beweren dat een Buk afgeleverd vanuit Rusland, verantwoordelijk zou zijn voor de neergang van MH17, aldus het rapport van het ministerie van Defensie. Alle materialen zijn naar de Nederlandse onderzoekers gestuurd, voegde het Russische leger eraan toe.

Het Russische leger daagt ook videobeelden uit die worden gebruikt door de in gevestigde groep Atlantic Council groep Bellingcat, die zichzelf een burgerjournalistiek-organisatie noemt, om haar beschuldigingen over de levering van de Buk uit Rusland te ondersteunen.

Het ministerie van Defensie toont een videoclip met een deel van het beeldmateriaal, waarbij inconsistenties worden benadrukt, waaruit blijkt dat de beelden waren gemanipuleerd om afbeeldingen van de Buk op een achtergrond te plaatsen die niet in het origineel was.

Het Bellingcat-onderzoek was te zien in de laatste update door Nederlandse openbare aanklagers die betrokken waren bij het MH17-onderzoek, waardoor het Russische leger het in detail kon bestuderen.. De Russische video toont een voorbeeld van hoe op dezelfde manier kan worden aangetoond dat een Abrams-tank gedragen kan worden door een aanhangwagen in de straten van Oekraïne.

Het derde deel van de presentatie was wat de Russische functionarissen onderschepte communicatie van “Oekraïense functionarissen” noemen, die in 2016 het risico van vliegen door beperkt luchtruim boven Oekraïne bespraken. Een spervuur ​​van klachten is te horen o.a dat, “tenzij de beperkingen worden gerespecteerd “we verdomme weer een Maleisische Boeing neerschieten”.

Het Russische leger zei dat de klachten afkomstig waren van kolonel Ruslan Grinchak, die in een brigade dient die verantwoordelijk is voor de radarcontrole van het Oekraïense luchtruim. Zijn eenheid volgde de MH17-vlucht in 2014, dus hij kan informatie hebben die niet publiekelijk beschikbaar is over de ramp.

Generaal Igor Konashenkov, die de briefing organiseerde, zei dat Oekraïne geen radargegevens van zijn stations aan de Nederlandse onderzoekers heeft verstrekt. Hij suggereerde ook dat archiefdocumenten van de Oekraïense eenheid, die de Buk-raket in 1986 ontving, nuttig zouden zijn voor het onderzoek, tenzij Kiev beweert dat ze niet langer beschikbaar zijn. Hij benadrukte dat er regels zijn die betekenen dat dergelijke documenten nog steeds in Oekraïne moeten worden opgeslagen.

Het Russische leger zei dat er geen bewijzen zijn waarbij de Oekraïense rebellen een werkende Buk van het Oekraïense leger hadden, En wees erop dat Oekraïense functionarissen in het openbaar ontkende dat zoiets ooit was gebeurd.

De vlucht MH17 van Malaysian Airlines werd op 17 juli 2014 neergeschoten boven Oost-Oekraïne en viel in het door rebellen bewoonde deel van het land. De crash eiste het leven van 283 passagiers en 15 bemanningsleden, de meesten van hen Nederlanders.

Rusland kreeg de schuld van de westerse media in de eerste dagen na de tragedie, nog
voordat er enig bewijsmateriaal ter plaatse was verzameld
.

Het , dat wordt geleid door Nederland, omvat Oekraïne, maar niet Rusland. Moskou gelooft dat het onderzoek bevooroordeeld is, en niet in staat is om al het nodige bewijsmateriaal van Oekraïne te verkrijgen en te vertrouwen op twijfelachtige bronnen, terwijl het bewijsmateriaal van Rusland negeert omdat niet past in de theorie die door Kiev en zijn buitenlandse sponsors wordt begunstigd.

Nu ook uitgekomen is dat sinds 2012 de Nederlandse regering actief jihadisten/terroristen steunt,
wat kan je dan verwachten van het bevooroordeelde JIT onderzoek?

Hieronder de video, ik raad het aan om hem te bekijken. Wel een “lange zit” en taaie kost.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland deelt genetische en gezondheidsgegevens DNA-data in Europees project

Steeds meer ongeregistreerde asielzoekers trekken naar Amsterdam