in , ,

Video: Hoe Griekenland de Troika/dijselbloem trollde

Jeroen Dijsselbloem is een slechte pokerspeler. Tuurlijk, voor de 's van de vaderlandse pers houdt de MinFin zijn hoofd altijd in de gebruikelijke Haags-arrogante plooi, maar dat komt omdat je de Nederlandse media alles wijs kunt maken. Maar in Brussel, waar de grote mensen de lakens uitdelen, blijft de 'er dat kleine jongetje van de landbouwschool dat nogal snel onder de indruk is en niet weet wanneer-ie z'n mond moet houden.

Bijvoorbeeld toen hij aan de wereld verklapte dat Jean-Claude een alcoholist is die zelfs tijdens vergaderingen stevig drinkt. Of, haha, weet u nog, die keer dat hij bijna een bankrun op Cyprus veroorzaakte? Het zette ‘Diesel Boom' in 1 keer internationaal op de kaart, dat wel.

Gisteren moest hij naar Griekenland om aan de nieuwe premier Tsipras en diens MinFin Varoufakis te vertellen dat ze zich aan de afspraken moeten houden. De zeidenLOL, NEE, GA WEG, en van dat exacte moment hebben we de videobeelden nog even opgesnord.

Lees verder via GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De onlogica achter de totaalfalende griepprik

Macht aan de verzekeraars: Diabetici woedend over goedkope glucosemeter