in , , , ,

Video: Hoe je leven eruit ziet als TTIP is ingevoerd

Op een ochtend word je wakker en dan blijkt het vrijhandelsverdrag TTIP ineens van kracht te zijn geworden. Wat merk je daarvan? GMO-(genetisch gemanipuleerde) voeding,chloorkippen en hormoon bewerkt vlees in alle supermarkten. Een schaliegas boorinstallatie in je achtertuin. Een torenhoge doktersrekening, de openbare gezondheidszorg is opgeheven, de stad volledig verpauperd…

Als je dit scenario helemaal niks vindt, teken dan tegen TTIP.

Animatiefilm TTIP dag 1 van Alliantie D19-20.

Voor de NL vertaling, klik op [=] of [cc] (ondertiteling) rechtsonder in beeld

Stop TTIP nu. Vecht voor je rechten. Het is tijd om ons te mobiliseren, op 19 december 2014 is er een grote actie dag tegen TTIP en de bezuinigingen! Meer informatie Alliantie D19-20.

Op dit moment werken technocraten en lobbyisten met toestemming van het Europees Parlement uit hoe ze TTIP (de Transatlantische Handels- en Investerings-Overeenkomst) willen implementeren. Het overleg vindt plaats achter gesloten deuren met de stilzwijgende instemming van de media.

De normen voor sociale, - en gezondheidsbescherming die vandaag bestaan, zullen verlaagd worden. Chemische producten en productiemethoden die nu nog verboden zijn, zullen toegestaan worden. De financiële sector zal nog verder gedereguleerd worden. Intellectueel eigendom zal juist een steeds betere bescherming genieten.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

Foto via Mehr Demokratie e.V.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet iedereen realiseert zich wat de nieuwe voorwaarden van Facebook inhouden

Nabestaanden MH17 zeggen vertrouwen in Rutte op: VN moet het Nederlands onderzoek overnemen