in , , ,

Video uitgelekt: BioNTech had al concrete voorbereidingen getroffen vóór Corona-vaccin in 2019

person holding white and black labeled bottle

H

et videomateriaal is gemaakt door een deelnemer aan het jaarlijkse congres van de Duitse Vereniging voor Hematologie en Medische Oncologie (DGHO) van dit jaar en heeft een enorme explosieve kracht, meldt Anonymous.org.

Daarin is te horen hoe BioNTech mede-oprichter Özlem Türeci, echtgenote van Uğur Şahin, tot twee keer toe absoluut explosieve informatie onthult.

Volgens haar treft BioNTech nu al concrete voorbereidingen voor de Corona-pandemie eind 2019. Letterlijk, zei BioNTech-oprichter Özlem Türeci:

“We hadden eind 2019 meer dan 400 patiënten behandeld met mRNA-vaccins, dus op een moment dat we ons vervolgens klaar moesten maken voor de pandemie (…) dus begin 2020, toen het voor ons in januari eigenlijk al duidelijk was: we zitten in een pandemie.”

Stom genoeg werd de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) pas op 31 december 2019 op de hoogte gebracht van een nieuwe longontsteking in Wuhan en besprak zij deze voor het eerst publiekelijk vanaf 7 januari 2020.

De pandemieverklaring werd zelfs op 11 maart 2020 afgelegd, enkele maanden later. Heeft het bedrijf helderziende gaven? Nauwelijks.

De officiële tijdlijn van de Covid 19 pandemie in detail: …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lachen 1567530522

Het is over voor vaccin (gentherapie) hype: Iers district met Covid-vaccinatie percentage van 99,7% meldt record aantal incidenties

2123685

WTF?! Ze hebben het nu over het BOMBEREN van de La Palma VULKAAN!!