in ,

Video van je nieuwe buurtjes! ISIS-kinderen en moeders hijsen de Daesh-vlag in Syrisch vluchtelingenkamp

23890219766 b2c0ef6604 Daesh

Echte kandidaten voor spoedige immigratie naar Nederland, hè? Een nieuwe video gemaakt door een Syrië-correspondent laat weer eens zien waarom ook het terughalen van ISIS-kinderen en -vrouwen een groot gevaar voor ons land oplevert.

In het Al-Hawlvluchtelingenkamp in Noord-Syrië zitten behalve slachtoffers van ISIS ook daadwerkelijke ISIS’ers waarmee niemand zich echt raad weet. Ook complete ISIS-vrouwen in burqa’s vormen daar hun eigen tentenkamp, in het tentenkamp. Terwijl ze tenten dragen.

Ze worden door behandeld als filmsterren en hebben de hele tijd bezoek van kwijlende westerse journalisten. Ze weten dat het moment nabij is dat landen als Nederland ze in allerijl weer laten overkomen.

https://twitter.com/NotWoofers/status/1150895469008232448

Maar dat ze ideologisch gezien nog geen spat veranderd zijn, dat kunnen we wel merken aan beelden die ons uit Al-Hawl bereiken.

De ISIS-terreurwelpjes zijn compleet geïndoctrineerd en hebben het kalifaat diep in hun hersenpannetjes zitten. Bewijs?

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

Photo by _ cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
epic 1563299227

Chaos! Westlandse raad wil op vakantie gaat in beroep tegen beslissing die minister Slob nog moet nemen om islamitische school

6368335425 7d19e16617 tick species

Pentagon moet boekje opendoen over de inzet van teken als biologisch wapen