in , ,

Video: verslaggever infiltreert bij leider van mensensmokkelaars die illegale migranten komen brengen

Een LBC-onderzoek heeft een belangrijke ring aan mensenhandel aan het licht gebracht, geleid door een genaamd Farook, die beweert dat de Franse met hen samenwerkt om de overwegend islamitische illegalen naar het VK te krijgen.

Farooq rekent £ 7.000 voor een plaats op een boot en beweert 300 tot 400 illegalen in boten naar het VK te hebben gestuurd.

Een undercoverteam voor LBC infiltreerde de criminele bende die vanuit Duinkerken in het noorden van opereerde. Hij filmde heimelijk de bende, gevestigd in Duinkerken, Londen en Birmingham, die beweerde dat de Franse politie hen hielp mensen over het Kanaal te krijgen.

Ze zeiden dat de autoriteiten hen vertelden de ene dag niet over te steken, maar de volgende dag terug te komen – mogelijk vanwege de wateren die worden bewaakt door de UK Border Force.

Ze deden zich voor als een Indiase familie die een jong familielid naar het VK wilde brengen, en ontmoetten Farooq in zijn kamp diep in het bos en buiten de gebaande paden in Duinkerken.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In mijn beleving verkeert onze economie zich inmiddels in comateuze toestand

De antibioticaresistentie bij voedseldieren is sinds 2000 bijna verdrievoudigd