in ,

Videobeelden! Politie bij islamitische Iftar oogst verontwaardigde reacties

De deze week op de verspreidde beelden van de Nederlandse politie bij een islamitische Iftar van enkele maanden terug oogsten vooral veel onbegrip. De beelden tonen meerdere dienders die stilzwijgend aan islamitische rituelen meedoen.

Iftars bezoeken worden steeds vaker onderdeel van het beleid om de groeiende islamitische godsdienst in te plezieren.

Dit leidt tot veel onbegrip onder gewone mensen die van de politie verwachten dat ze zich bezighouden met het bestrijden van de groeiende criminaliteit.

Hoewel het geen officieel landelijk beleid lijkt te zijn, gaan steeds meer politiekorpsen over tot het vieren van islamitische feesten zoals de Iftar.

In gemeenten als en Rotterdam met linkse besturen is dat al jaren het geval. Ook de aan de socialistische FNV gelieerde Nederlandse politievakbond organiseerde voor het derde jaar op rij een eigen Iftar.

Bekijk hieronder het populaire filmpje, dat inmiddels al door tienduizenden mensen is gezien.

https://www.facebook.com/reactnieuws/videos/508219566416676/

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stuur immigranten terug !!!
1 jaar geleden

Ziet de overheid dan nog steeds niet dat deze mensen zo snel mogelijk terug moeten?
De burgers in NL willen dit niet !!!!

John
1 jaar geleden

OVER PAAR JAAR IS nEDERLAND OVER NGENOMEN DOOR AL DEZE MENSEN ER MOET ECHT IETS GEDAAN WORDEN EN DAT ZEGGEN MEEDER MENSEN DIE ECHTE NEDERLANDERS ZIJN EN DE EEN NL NATIONALITEIT HEBBEN

MAAR HET RARE VIND VEEL NEDERLANDSE BEVOLKING WIL GRAAG DAT HET WEER GEWOON NEDERLAND WORD MAAR SOMIGE MENSEN ZIJN MEE LOPER ALS ER ECHT ZOVEEL NEDERLANDERS ZIJN DIE TEGEN VLUCHTELING EN ISLAM ZIJN EN DAT IS ZEKER DE HELF VAN NEDERLAND WAAR STEMMEN ZE DAN NIET OP DE PVV WANT DIE WILD NEDERLAND WEER NEDERLAND MAKEN MAAR IEDEREEN KLAAG WEL OVER DAT NEDERLAND NIET MEER NEDERLAND IS MAAR ZE STEMMEN DAN NIET OP DE PVV DIE BEST GOED VOOR HEEFT MET NL MAAR GOED DE EERTSE VOLGENDE KEER DATER WEER EEN VERKIEZING IS DAN STEM IK 100% OP DE PVV

ZO DAT NEDERLAND WEER NEDERLAND WORD WANT DAT IS WAT DE BEVOLKING ECHT WIL DUS MENSEN EERSTE VOLGENDE VERKIEZINGEN WEER ZIJN STEEM MASSAAL OP DE PVV ZO DAT PVV DE GROOTSTE WORD EN DAT ER WEER EEN SCHOON SCHIP KAN GEMAAKT WORDEN

scherpschutter1943
1 jaar geleden

Nederland is al islamitisch en de nl.cultuur is niet meer te redden. Als het politieapparaat, zijnde de gewapende tak van de overheid, zich al zo heeft verweven met de islam, zijn de autochtone blanke nederlanders gedoemd om vervangen te worden door moslims. Als ik jong zou zijn vluchtte ik het land ujt, zoals de joden probeerde uit duitsland te vluchten nadat hitler aan de macht was gekomen.

Steeds meer arme gezinnen lopen kans kinderen kwijt te raken

Prijzen openbaar vervoer stijgen sterker dan autokosten en is grootste prijsstijging binnen Europa