in

Video’s: Superrijken zijn preppers, ze vluchten nu naar hun luxueus ingerichte bunkers

Terwijl de gewone burgers het met een paar pakken pasta thuis moeten uithouden, bereiden de superrijken zich erop voor om zichzelf met het oog op een escalatie van de -virus crisis te isoleren.

De rijkste mensen van de wereld charteren privéjets om naar beveiligde vakantiehuizen of speciaal voorbereide catastrofe-bunkers te vertrekken naar landen, die het ergste van de Covid-19-uitbraak tot nu toe blijkbaar zijn ontlopen.

Men gaat er van uit dat veel van hen lijfartsen of verpleegsters op hun vluchten meenemen om hen en hun familie te behandelen mochten ze alsnog besmet raken. (prepper).

Met het oog op de corona-crisis bereiden ook de superrijken zich op de noodtoestand. Behalve het aanleggen van voorraden bedienen zij zichzelf echter van enkele maatregelen, die voor de grote meerderheid van de bevolking niet eens denkbaar lijken.

Verre van dat. Wie dacht dat ziektes en epidemieën een democratiserend effect hebben, weet plotseling dat alle mensen erdoor getroffen zouden kunnen worden.

Veelmeer weerspiegelt zich de toenemende ongelijkheid ook in de zorg om het overleven gedurende de pandemie. Terwijl veel mensen proberen zichzelf te voorzien van desinfecteermiddelen, toiletpapier en de nodige levensmiddelen, ziet het …..

Lees verder voor meer 's bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Nederland produceert 3x meer voedsel dan het op kan”

Je kon erop wachten: Britse oud-premier roept op tot ‘tijdelijke’ wereldregering om Coronavirus aan te pakken