JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

in , , ,

Vier mensen opgepakt voor uitspraken over vluchtelingen op social media

Vier mensen uit Maastricht zijn donderdag opgepakt vanwege hun uitspraken over de opvang van vluchtelingen.

Het gaat om een 59-jarige man, een 51-jarige man, een 33-jarige man en een vrouw van 21 uit Maastricht.

Opruiing

Ze hebben volgens de politie op ‘opgeroepen tot strafbare feiten’ en worden verdacht van opruiing. De politie verdenkt de vrouw en de mannen van 59 en 33 daarnaast ook nog van bedreiging. De vier zitten vast op het bureau. Welke woorden ze precies in de mond hebben genomen, zegt de politie niet.

Extra vluchtelingen

De gemeente Maastricht maakte woensdag bekend nog eens 520 extra vluchtelingen te gaan opvangen. In de wijken Malberg en Sint-Pieter wordt tijdelijk extra huisvesting gerealiseerd. Donderdagavond is er een informatiebijeenkomst voor inwoners van beide buurten.

Maastricht vangt op dit moment al 600 vluchtelingen op in de voormalige Overmaze, in de wijk Limmel.

Lees verder bij de Bron: World Unity

Photo by Guido van Nispen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pistolen-Paultje
5 jaren geleden

Ik hoop dat de politie zich ook zo druk maakt om de individuen die juichten tijdens de aanslagen (9/11, Brussel, Barcelona, London, Parijs)…..

Peter
Antwoord aan  Pistolen-Paultje
5 jaren geleden

Vandaag elk half uur op radio…
controles aan de grens.

Nee dat horen criminelen en terroristen niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoe dom zijn ze daar eigenlijk?

ROGER DE RENETT
Antwoord aan  Pistolen-Paultje
5 jaren geleden

pistolen-paultje van de gaaspijp vroeger volgens mij hebben wij nog veel biertjes samen gedronken.

5 jaren geleden

Dat hoop ik ook,en velen met ons,weet ik zeker.

Martijn
5 jaren geleden

oproepen tot geweld is niet goed maar hier geeft politie verkeerd signaal aan de samenleving! temeer men in Den Haag en Amsterdam de juichende jongeren niet aanpakt!

Ssssssttt
5 jaren geleden

En van de week roept een Moslim in een reactie dat ie popcorn en cola erbij pakt en dat ie geniet van ons volk wat bang is en wegrent en dat ie hoopt op een snelle herhaling…..word daar nog iets mee gedaan ????!!!!

5 jaren geleden

Vind dit absurd dit waar is de vrijheid van meningsuiting? Dreigementen ook niet goed te praten, maar dit vind ik toch buiten alle perken, dat je wordt opgepakt omdat je tegen vluchtelingen bent, opdracht van de EU? Hoe sneller de islamisering hoe beter? Dit klopt niet, van geen kanten!… ????

Math Schepers
5 jaren geleden

Dit zijn mensen die ze makkelijk kunnen op pakken, achter de vluchteling die vrouwen verkracht durven ze niet aan te gaan. Nederlanders die zich oprecht druk maken om hun veiligheid en die van hun kinderen die worden opgepakt. Verkrachters en ISIS gekken die pakken ze niet. En dat noemt men DEMOCRATIE EN GERECHTIGHEID. Dat de politie zich zover heeft laten verlagen.

Engel der Wraake
5 jaren geleden

Het is hier al jaren de omgekeerde wereld. In 40-45 pakte de Nederlandse politie onschuldige mensen op om naar de concentratiekampen te worden afgevoerd. Er is in al die jaren niets veranderd en ze hebben er nog geen ene moer van geleerd: die verrekte buitenlanders worden in de watten gelegd en de oorspronkelijke Nederlandse staatburgers kunnen dood vallen!

ROGER DE RENETT
5 jaren geleden

WAAROM SCHRIJVEN ZE IN DIT ARTIKEL NIET WAT DE VERDACHTEN GEZEGD HEBBEN, KAN ZO GEEN MENING VORMEN, MAAR DAAR GAAT HET JUIST OM,DUURT NIET LANG MEER DAT WANNEER JE EEN POLOTIEK INCORRECTE OPMERKING MAAKT, WORDT BESCHULDIGD ALS DOMESTIC TERRORIST NET ZOALS IN AMERIKA, VERVOLENS KUNNEN ZE JE OPPPAKKEN ZONDER RECHT OP EEN PROCES, HOOP DAT TRUMP MAG WINNEN EN DE WERELD WAKKER WORDT.

Simon
Antwoord aan  ROGER DE RENETT
5 jaren geleden

Je moet ook niet reageren op leugens en verzinsels -want dit doet de media -op last van de politiek, Alle politieke verordeningen hebben tot doel angst en onrust onder de burgers te zaaien. Je kan als burger toch nog niet controleren of het waar of onjuist is. In deze tijd moet je de media niet meer geloven- deze spreekt namens de politiek. De media moet deze angst continu in stand te houden,
.
En Amerika -”de meest misdadige democratie in de wereld” waar je op doelt – dit land is op alle fronten totaal verrot. Ook alle ellende in de wereld komt sinds 11/9 van de ratten -die in de jaren ’30 uit Duitsland naar de VS gevlucht zijn, Deze groep bezit weer alle macht in onze wereld en gedragen zich graag als slachtoffer

,
Antwoord aan  ROGER DE RENETT
5 jaren geleden

Zeker weten. Het is in ieder niet “zoals de officiële lezing” ons wil doen geloven. Ook wordt de aandacht bewust verlegd of afgeleid naar minder belangrijke personen personen waar eerder al jacht op was. Kortom ook hier stinkt het bewijsrechtelijk weer. Je zag dit eerder ]Parijs] -toen waren er schietende personen “met bivakmutsen” -op diverse bewakingscamera’s te zien. Dit is in opdracht gebeurd

ROGER DE RENETT
5 jaren geleden

TEMISNSTE IEMAND DIE BEGRIJPT WAT IK BEDOEL, ZO RAAR DAT ZO WEINIG MENSEN HIEROVER HUN MENING GEVEN. DURVEN ZE NIET, OF SNAPPEN ZE HET NIET. DE HUIDIGE SAMENLEVING IS NOG DOMMER DAN SCHAPEN, DIE HEBBEN TEMINSTE NOG EEN HOND NODIG OM HUN GEREEL TE HOUDEN, MAAR DE SHEOPLE NIET DIE HOUDEN ELKAAR IN GEREEL MET HUN LINKSE POLITIEKE CORRECTHEID

Geer
Antwoord aan  ROGER DE RENETT
5 jaren geleden

.
Het eerste nieuws en vaak ook het juiste nieuws hoor je op straat.

Iraanse tv-analist: “daders door Europa en CIA opgeleid”

Boeven, bedrijven, banken en de belastingdienst

Terug naar boven
14
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
Zet notificaties aan    Oké Nee, bedankt
Send this to a friend