in , , ,

Viktor Orbán verklaart oostelijk Midden-Europa tot “migrantenvrije zone”

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft oostelijk Midden-Europa tot “migrantenvrije zone” verklaard. De Europese Unie en enkele van haar belangrijke lidstaten zouden gegijzeld worden door een “speculantenimperium”, zei Orbán gisteren in een rede in Boedapest.

De niet nader genoemde financiële macht zou Europa “de jongste volksverhuizing, de miljoenen , de invasie van nieuwe hebben bezorgd”, citeert het persbureau dpa de regeringschef. “Men heeft het plan gesmeed dat van Europa een gemengd continent wil maken.”

Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen zouden zich hier echter tegen verzetten. De vier Visegrád-landen wijzen de EU-quota ter verdeling van asielzoekers af. In zijn toespraak noemde Orbán ook de oorspronkelijk uit Hongarije afkomstige Amerikaanse miljardair , die wereldwijd vluchtelingenorganisaties ondersteunt.

Hij zou volgens Orbán Europa met immigranten uit en Azië willen “overspoelen” om de “christelijke en nationale identiteit” van haar volkeren te vernietigen. In juli al had de voorzitter van de partij Fidesz de EU en Soros ervan beschuldigd te streven naar een “nieuw en gemengd, geïslamiseerd Europa”.

Lees ook eens verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anton Haksteeg
3 jaren geleden

Volgens mij heeft Viktor Orban volkomen maar dan ook volkomen gelijk en de financiële clan waarop hij doelt zal wel te maken hebben met een Soros instituut de grootste internationale misdadiger die bijna altijd achter grote onrust zaken zit.

jungleelephant
3 jaren geleden

Jammer;kan dit bericht niet delen wegens”Data fout!”

Wat mag een deurwaarder in beslag nemen bij een burger die in de schulden zit?

Wilders-proces : ‘Er is van hogerhand toegewerkt naar vervolging PVV-leider’