in ,

Vluchtelingen Denemarken: Belastingbetaler betaalt kinderseks in het weekeinde

Overal in Europa is het strafbaar om seks te hebben met jonge kinderen. Heel anders is dit voor die hun kindbruiden laten overkomen. Dan wordt het zelfs door de Staat ondersteunt.

De Deense krant Metro Express, een krant die in grote oplagen verschijnt, bracht enige dagen terug grote in het land. Het gaat om een artikel over minderjarige en alleen reizende vluchtelingkinderen die in speciale inrichtingen worden opgevangen en tegen hoge kosten door professionele opvoedkundigen worden begeleid: In dit soort tehuizen bestaan er geen kleine meisjes of jongetjes meer.

De laatste tijd melden zich bij deze kindertehuizen vluchtelingen, die pas het land zijn binnengekomen en kunnen aantonen dat zij volgens het wettelijk Recht van hun thuisland, volkomen legaal zijn getrouwd met jonge kinderen die in deze opvangtehuizen verblijven.

Vanuit deze achtergrond brengt daarom in de weekeinden de kindbruidjes met hun ‘echtgenoten’ bij elkaar, zodat zij samen geslachtsgemeenschap kunnen hebben. Van vrijdag tot  zondag is het dan ‘kinderseks- dag’. De Deense belastingbetalers draaien op voor de kosten.

Veel lezers van Metro Express durfden hun ogen niet te geloven toen ze het bericht lazen. Een niet aflatende rij van Deense politici wilde dat aan deze praktijk een onmiddellijk einde werd gemaakt, want zulke huwelijken zijn tenslotte gearrangeerd of onder brute dwang tot stand gekomen en daardoor niet verenigbaar met het Deens wettelijk Recht.

Bovendien, in Denemarken mag men pas op het 18e jaar huwen en geslachtsgemeenschap onder 15 jaar is ronduit verboden. Steeds meer Deense kranten schrijven inmiddels dat er voor vluchtelingen uitzonderingsregels gelden en praten over:Speciale Kinderporno Weekeind arrangementen”.

Wie zich hierover druk maakt, moet echter beseffen dat gelijkaardige regelingen ook in een land als Duitsland reeds veel langer voorkomen. Want hierachter steekt uiteindelijk een miljardenindustrie: de asielindustrie. Zonder die asielindustrie zouden zulke mensonterende misstanden ondenkbaar zijn.

Wie tegen deze misstanden protesteert wordt echter uiteindelijk als rechts- extremist of xenofoob gekwalificeerd. En daarom blijven op wens van de de jonge kinderen samen met de echtgenoot- asielzoekers, in de weekeinden gewoon hun ‘kinderseks- dag’ vieren.

Lees verder bij de Bron: Nachthemel

Noot: Veel Nederlandse kinderen slachtoffer seksueel geweld

Elk jaar worden 62.000 kinderen voor de eerste keer slachtoffer van een vorm van seksueel geweld. Eén op de drie kinderen maakt ooit een vorm van seksueel geweld mee.

Dat staat in een rapport over de aanpak van seksueel geweld tegen kinderen, opgesteld door de Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, dat dinsdag is overhandigd aan minister Ivo Opstelten van Veiligheid en .

Meisjes worden relatief vaker slachtoffer van seksueel geweld dan jongens: 41 procent van hen krijgt ermee te maken, tegenover 23 procent van de jongens. Het gaat om allerlei vormen van seksueel misbruik, van schennis tot verkrachting.

De gevolgen die slachtoffers ondervinden lopen uiteen. Sommigen ervaren nagenoeg geen problemen. Bij velen heersen echter gevoelens van schaamte, nachtmerries of langdurige psychische, medische of seksuele gevolgen.

Lees verder bij de Bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beerput Baybaşin en de Demmink case: “zaak van nationaal belang”

Rapport: 55% bestrijdingsmiddelen in nederland kankerverwekkend en hormoonverstorend