in , , ,

“Vluchtelingenpremie”: EU betaalt € 6000,- per nieuwe burger

Om hen de opname van zogenaamde vluchtelingen aantrekkelijk te maken, tasten de EU-elites weer diep in de belastingbuidel. Ze willen meerdere duizenden euro´s per “vluchteling” betalen aan ieder EU-land dat bereid is de nieuwe uit Afrika een nieuw thuis te bieden.

Iedere Afrikaan die in een boot gestapt is, “gered” een daarna door een EU-land bereidwillig wordt opgenomen, is de eurocraten in Brussel € 6000,- belastinggeld waard.

Dat bericht “Quartz Media LLC” onder verwijzing naar de “Financial Times”. Het nieuws, dat vandaag nog door de bekendgemaakt moet worden, wordt beoordeeld als poging om de nieuwe Italiaanse regering te sussen.

Onder minister van Binnenlandse Zaken is het voor de “reddingsschepen” van de NGO´s zo goed als onmogelijk geworden om Italiaanse havens aan te doen en hun menselijke vracht daar uit te laden.

“Als de regeringen hun werk doen, kan er een eind gemaakt worden aan deze ellendige business met de illegale naar en Italië”, had Salvini zondag verklaard, nadat de Libische kustwacht afgelopen weekend 40 migranten gered en terug naar Libië gebracht had.

Hij zou hopen dat deze zomer de laatste zou zijn waarin mensen in de Middellandse Zee zouden verdrinken, aldus Salvini. Op zijn Facebook-pagina had Salvini de boten laten zien, waarmee de illegale terug werden gebracht naar de Libische kust:

Screenshot_52

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna Lysis
2 jaren geleden

Ik kan U garanderen dat de EU niets betaalt …. De EU is opgetuigd door banken en multinationals die de politiek van de EU bepalen maar zelf niets betalen!!! De EU met ongekozen leiders die schjijt hebben aan een referendum bestaat slecht bij de gratie van de burgers die dag in dag uit aan het werk zijn om te betalen voor diensten waar ze niets voor terug zien anders dan immigranten en oorlogen. De rekening wordt door U en door mij betaald … Mr Juncker en zijn opvreters doen niets anders dan fors salaris binnenharken en extra geld bijprinten via de ECB. Inmiddels is zoveel schade aangericht dat Junckers niet beter weet te doen door de ene na de andere dure fles leeg te drinken en vervolgens straal bezopen op het podium staat.

Burgers die denken dat het allemaal wel meevalt en die er over denken om maar van die arme vluchtelingen toe te laten lezen beter over de ervaringen in Zweden met moslims: http://humansarefree.com/2018/07/3-muslim-migrants-gang-rape-young-woman.html

Het beste nepnieuws sinds 1993

Europees Hof: ook nieuwe gentechnieken vallen onder ggo-wetgeving