in , , ,

“Vluchtelingenpremie”: EU betaalt € 6000,- per nieuwe burger

screenshot 512

Om hen de opname van zogenaamde vluchtelingen aantrekkelijk te maken, tasten de EU-elites weer diep in de belastingbuidel. Ze willen meerdere duizenden euro´s per “vluchteling” betalen aan ieder EU-land dat bereid is de nieuwe burger uit Afrika een nieuw thuis te bieden.

Iedere Afrikaan die in een boot gestapt is, “gered” een daarna door een EU-land bereidwillig wordt opgenomen, is de eurocraten in Brussel € 6000,- belastinggeld waard.

Dat bericht “Quartz Media LLC” onder verwijzing naar de “Financial Times”. Het nieuws, dat vandaag nog door de Europese Commissie bekendgemaakt moet worden, wordt beoordeeld als poging om de nieuwe Italiaanse regering te sussen.

Onder minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini is het voor de “reddingsschepen” van de NGO´s zo goed als onmogelijk geworden om Italiaanse havens aan te doen en hun menselijke vracht daar uit te laden.

“Als de regeringen hun werk doen, kan er een eind gemaakt worden aan deze ellendige business met de illegale immigratie naar Europa en Italië”, had Salvini zondag verklaard, nadat de Libische kustwacht afgelopen weekend 40 migranten gered en terug naar Libië gebracht had.

Hij zou hopen dat deze zomer de laatste zou zijn waarin mensen in de Middellandse Zee zouden verdrinken, aldus Salvini. Op zijn Facebook-pagina had Salvini de boten laten zien, waarmee de illegale immigranten terug werden gebracht naar de Libische kust:

Screenshot_52

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fake news essay

Het beste nepnieuws sinds 1993

gmospuit

Europees Hof: ook nieuwe gentechnieken vallen onder ggo-wetgeving