in , , , ,

VN-migratiepact voor lagere transactiekosten: Migranten sturen recordbedrag van 490 miljard euro naar eigen land

Volgens de Wereldbank zullen migranten dit jaar 490 miljard aan remittances (geldtransfers van particulieren) naar ontwikkelingslanden sturen. Dit is een nieuw record.

Het nieuwe recordbedrag van 490 euro aan geldtransfers is 3,6 keer zo hoog als de wereldwijde officiële ontwikkelingshulp.

“Geldtransfers vormen een onmisbare inkomstenbron voor naar schatting 750 miljoen mensen”, zegt Els Hertogen, adjunct-directeur van 11.11.11.

“Onderzoek in 71 ontwikkelingslanden geeft aan dat een stijging van 10 procent van deze transfers naar een land, leidt tot een daling van 3,5 procent van het aantal mensen dat moet leven met minder dan 1 dollar per dag. Bij conflicten en natuurrampen zijn geldtransfers vaak de eerste vorm van hulp die de getroffen regio bereikt.”

Maar de gemiddelde kost die de transferbedrijven zoals Western Union en MoneyGram per transactie aanrekenen blijft met 7 procent echter erg hoog. In sub-Sahara ligt het gemiddelde zelfs op 9,3 procent.

Dat is meer dan drie keer het percentage van 3 procent, een doelstelling die werd vastgelegd in de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling en bevestigd in het Global Compact for Migration (’).

Lees verder bij de bron: HLN


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NWO
1 jaar geleden

Normaal gesproken blijven de lonen en uitkeringen via de bestedingen en de vele soorten van belastingen in het land waar de uitkeringen verstrekt worden en daar komt dan 80 % weer terug bij de overheid waar de uitkeringen vandaan kwamen.
Maar wanneer de “gelukzoekers” geld naar hun thuis land sturen komt er niets terug bij de overheid.
Dat geld dat dus niet terugvloeit moet dus extra opgebracht worden door de werkende bevolking in Europa. En deze “gelukzoekers” zijn nog steeds in de EU en de komende jaren blijven dit soort bedragen de EU verlaten.

Denk even na wat hier gebeurd is: de acties van de VN zijn zeer duister en wollig verpakt, de regeringen hebben daar niets over verteld aan de burgers, de regeringen hebben niets daarover gevraagd …. Er zijn geen debatten geweest. Wel over ontbrekende bonnetjes van declaraties …. maar nooit over massale immigratie. De regeringen, de EU, de VN, de Wereldbank, het IMF hebben de boel verraden en de burgers volledig buiten spel gezet.

De burgers valt te verwijten dat al die tijd hebben zitten slapen en hebben gedacht dat hun regeringen eerlijk en te vertrouwen waren.

De partijen die bij alles buiten schot blijft en die rijk is geworden door het uitbuiten van alles en iedereen is de elite die de afgelopen 30 jaar extreem veel rijker is geworden. Een zeer kleine groep mensen van minder dan een paar procent bezit meer dan 95 procent van alle aardse goederen ….
Denk daar bij aan de Khazarische maffia en partijen als de Rothschild banken.

Het is hoog tijd dat mensen nu toch gaan inzien dat er iets zorgwekkends aan de hand is in de wereld. Dit is de Nieuwe Wereld Orde in de praktijk waarvan iedereen zei dat dat hersenspinsels waren. Welnu: de NWO is een samenzwering op wereldschaal tegen de burgers van deze wereld door de elite. Er zijn krachten aan het werk achter de schermen die de EU en de VS van binnenuit willen slopen. De economie en de de cultuur … van Europa worden bewust kapot gemaakt.

Ongelukkige timing: Franse ministerie van Binnenlandse Zaken bestelt 40.000 nieuwe granaten

WeekendVaderdagDocu: The Deep State – 50 jaar oude opname beschrijft de wereld in 2019