VN-migratiepact voor lagere transactiekosten: Migranten sturen recordbedrag van 490 miljard euro naar eigen land

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. NWO schreef:

  Normaal gesproken blijven de lonen en uitkeringen via de bestedingen en de vele soorten van belastingen in het land waar de uitkeringen verstrekt worden en daar komt dan 80 % weer terug bij de overheid waar de uitkeringen vandaan kwamen.
  Maar wanneer de “gelukzoekers” geld naar hun thuis land sturen komt er niets terug bij de overheid.
  Dat geld dat dus niet terugvloeit moet dus extra opgebracht worden door de werkende bevolking in Europa. En deze “gelukzoekers” zijn nog steeds in de EU en de komende jaren blijven dit soort bedragen de EU verlaten.

  Denk even na wat hier gebeurd is: de acties van de VN zijn zeer duister en wollig verpakt, de regeringen hebben daar niets over verteld aan de burgers, de regeringen hebben niets daarover gevraagd …. Er zijn geen debatten geweest. Wel over ontbrekende bonnetjes van declaraties …. maar nooit over massale immigratie. De regeringen, de EU, de VN, de Wereldbank, het IMF hebben de boel verraden en de burgers volledig buiten spel gezet.

  De burgers valt te verwijten dat al die tijd hebben zitten slapen en hebben gedacht dat hun regeringen eerlijk en te vertrouwen waren.

  De partijen die bij alles buiten schot blijft en die rijk is geworden door het uitbuiten van alles en iedereen is de elite die de afgelopen 30 jaar extreem veel rijker is geworden. Een zeer kleine groep mensen van minder dan een paar procent bezit meer dan 95 procent van alle aardse goederen ….
  Denk daar bij aan de Khazarische maffia en partijen als de Rothschild banken.

  Het is hoog tijd dat mensen nu toch gaan inzien dat er iets zorgwekkends aan de hand is in de wereld. Dit is de Nieuwe Wereld Orde in de praktijk waarvan iedereen zei dat dat hersenspinsels waren. Welnu: de NWO is een samenzwering op wereldschaal tegen de burgers van deze wereld door de elite. Er zijn krachten aan het werk achter de schermen die de EU en de VS van binnenuit willen slopen. De economie en de de cultuur … van Europa worden bewust kapot gemaakt.

Heb jij er iets over te zeggen?