in , , , , , ,

VN rapport: Assange is gedemoniseerd en psychisch gemarteld

Nils Melzer, de speciale VN-rapporteur voor marteling en andere wrede, onmenselijke of vernederende behandelingen of straffen, heeft de VS, Groot-Brittannië, en beschuldigd van de jarenlange wrede, inhumane en ontaarde behandeling van Julian Assange.

Anders gezegd: deze landen zijn verantwoordelijk voor het straffen van Julian Assange.

Kortom: Julian Assange, de oprichter van WikiLeaks, is psychisch gemarteld, tijdens zijn in feite jarenlange gevangenschap in de Ecuadoraanse ambassade in Londen, waarvoor de genoemde landen mede hoofdverantwoordelijken zijn.

Op de webside van de hoge commissaris voor mensenrechten van de VN (OHCHR), stelde Melzer, dat hij in de 20 jaar dat hij voor de VN werkt nooit heeft gezien hoe een groep van ‘democratische staten’ samenwerkten om één persoon zo lang moedwillig te isoleren, te demoniseren en te misbruiken en dat met weinig of geen inachtneming van de menselijke waardigheid en de (internationale) wetgeving.

Deze behandeling van Assange kan volgens Melzer dan ook niet anders worden gezien dan als geestelijke foltering.

Gelukkig beginnen de reguliere media in te binden met hun spugen op Assange, men schijnt wakker te zijn geschrokken van wat Assange te wachten staat en dat zou gezien de laatste verzonnen aanklachten van de VS zelfs tot de doodstraf kunnen leiden. Iedereen met 2 of meer hersencellen begrijpt dat deze zaak z’n weerslag zal hebben op de hele internationale journalistiek, hoe volgzaam en fout reguliere media ook handelen, hetzelfde zou hen kunnen overkomen.*

Lees het volgende artikel van Joe Lauria, eerder gepubliceerd op ConsortiumNews en door mij over genomen van Anti-Media (en geeft het door mensen, het gros van het volk is jarenlang voorgelogen over Assange en diens verblijf in de Ecuadoraanse ambassade.

Gehersenspoeld door media en politici denken ze echt dat Assange een uiterst gevaarlijke figuur is voor de westerse democratie, die zonder na te denken overheidsdocumenten publiceerde en zonder te kijken of daar bestaande mensen het slachtoffer van zouden kunnen worden >> zoals je wellicht weet, ook dat laatste een enorme leugen.)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
HIstoire se repete ...
1 jaar geleden

2000 jaar geleden is een onschuldige man vermoord die niets kwaads heeft gedaan anders dan er zijn voor de mensen. 2000 jaar is gepredikt dat we lering moesten trekken aan de woorden die Hij sprak.
2000 jaar lang spraken we al over de wederkomst van deze bijzondere mens en zaten de kerken vol.

Het heeft blijkbaar niet geholpen …. want wederom wordt iemand moedwillig kapot gemaakt omdat die man zichzelf opoffert voor de mensen van de wereld en de demonische praktijken van onze overheden bloot legt.

Het is duidelijk waar “onze” regeringen staan en hun criminele diensten als CIA, FBI, MI5, MI6 Zij zullen ooit verantwoording moet af leggen voor hun daden. Maar waar staan de mensen ? 2000 jaar geleden deden zij niets en juichten ze zelfs de doodstraf toe.
Maar wat staan de mensen vandaag ???

Engeland, objectieve feiten: “Easy Meat” multiculturalisme, islam en kinderseks slavernij

Sorry klimaatalarmisten maar de meetstations in Antarctica laten ook al geen opwarming zien!!