in , , , , , ,

VN rapport: Assange is gedemoniseerd en psychisch gemarteld

Nils Melzer, de speciale -rapporteur voor marteling en andere wrede, onmenselijke of vernederende behandelingen of straffen, heeft de , Groot-Brittannië, Zweden en beschuldigd van de jarenlange wrede, inhumane en ontaarde behandeling van .

Anders gezegd: deze landen zijn verantwoordelijk voor het straffen van Julian Assange.

Kortom: Julian Assange, de oprichter van , is psychisch gemarteld, tijdens zijn in feite jarenlange gevangenschap in de Ecuadoraanse ambassade in , waarvoor de genoemde landen mede hoofdverantwoordelijken zijn.

Op de webside van de hoge commissaris voor mensenrechten van de VN (OHCHR), stelde Melzer, dat hij in de 20 jaar dat hij voor de VN werkt nooit heeft gezien hoe een groep van ‘democratische staten’ samenwerkten om één persoon zo lang moedwillig te isoleren, te demoniseren en te misbruiken en dat met weinig of geen inachtneming van de menselijke waardigheid en de (internationale) wetgeving.

Deze behandeling van Assange kan volgens Melzer dan ook niet anders worden gezien dan als geestelijke foltering.

Gelukkig beginnen de reguliere media in te binden met hun spugen op Assange, men schijnt wakker te zijn geschrokken van wat Assange te wachten staat en dat zou gezien de laatste verzonnen aanklachten van de VS zelfs tot de doodstraf kunnen leiden. Iedereen met 2 of meer hersencellen begrijpt dat deze zaak z’n weerslag zal hebben op de hele internationale journalistiek, hoe volgzaam en fout reguliere media ook handelen, hetzelfde zou hen kunnen overkomen.*

Lees het volgende artikel van Joe Lauria, eerder gepubliceerd op ConsortiumNews en door mij over genomen van Anti-Media (en geeft het door mensen, het gros van het volk is jarenlang voorgelogen over Assange en diens verblijf in de Ecuadoraanse ambassade.

Gehersenspoeld door media en politici denken ze echt dat Assange een uiterst gevaarlijke figuur is voor de westerse democratie, die zonder na te denken overheidsdocumenten publiceerde en zonder te kijken of daar bestaande mensen het slachtoffer van zouden kunnen worden >> zoals je wellicht weet, ook dat laatste een enorme leugen.)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Engeland, objectieve feiten: “Easy Meat” multiculturalisme, islam en kinderseks slavernij

Sorry klimaatalarmisten maar de meetstations in Antarctica laten ook al geen opwarming zien!!