in ,

VN-rapporteur: Nederland discrimineert islamitische vrouwen met boerkaverbod

Dielmann / Pixabay

De speciale -rapporteur voor , Tendayi Achiume, heeft forse kritiek op het deze zomer in ingevoerde boerkaverbod.

Volgens Achiume zijn islamitische vrouwen het doelwit van intimidatie op straat sinds de invoering van het verbod op gezichtsbedekkende kleding als een boerka of nikab.

„Er is geen plaats voor deze wet in een land dat opkomt voor gelijkheid tussen man en vrouw.”

Rapporteur Achiume noemt het een „perverse ironie” dat het boerkaverbod een kwetsbare groep Nederlanders treft.

De tekst van de wet is weliswaar neutraal geformuleerd, maar „het politieke debat” rondom het onderwerp heeft volgens haar laten zien dat vrouwen het doelwit zijn.

„Islamitische vrouwen komen toch al vaak fysieke intimidatie tegen in het openbaar, of op de werkvloer, zeker als ze een dragen.”

Volgens Achiume „creëert de wet veel meer problemen dan ze oplost”……

Lees verder bij de bron: NRC


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Tja wat wil je. De VN is voor 99% moslim en nu zouden wij ons door een moslim moeten laten zeggen, dat dat verbod niet mag! Nee, we moeten ons laten uitmoorden door “mannen” die ze ook dragen en een bomgprdel eronder hebben! Dacht het toch niet

EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

We weten wie de VN is en wie de VN sponsort. We weten ook van verrader Obama en oorlogscrimineel Soros en de Nieuwe Wereld Orde agenda. De VN is ook de club die de wereldbevolking in Agenda 21 en Agenda 2030 wil terug brengen naar 500 miljoen mensen. Geen vergissing hier: 500 miljoen.
Het lijkt geen overbodige luxe om het reilen en zeilen van deze club eens zeer grondig gaan onderzoeken.
En dat kunen we niet overlaten aan onze regeringen die op een of andere wijze zijn omgekocht, gechanteerd of beide zijn.
En dat 187 landen deze agenda getekend hebben geeft alleen maar aan dat regeringen blijkbaar buiten medeweten van de burgers iets heel vreemds hebben getekend buiten ieder medeweten van de bevolking.
En mogelijk dat ze de complete onzin niet eens hebben gelezen.

Nederland is een zeer gastvrij land maar het kan niet de bedoeling zijn dat de moslims dit land naar hun hand gaan zetten. Je verwacht dat ook niet van mensen die hier als gast worden ontvangen. Wij kunnen voorstellen dat de moslims erg blij zijn hier te worden ontvangen maar het gaat wat ver om onze vrouwen en dochters te verkrachten en voor hoer uit te maken. Terecht zijn er historici die waarschuwen voor islam als zijnde een politieke stroming en niet een religie. De ervaringen met moslims overal in Europa zijn buitengewoon negatief zoals we bij vrijwel geen ander ras hebben ervaren. De gevangenissen zitten vol met Marokkanen . De Nederlandse bevolking is deze massa immigratie meer dan zat.

Het is ook niet de bedoeling dat de Nederlandse bevolking deze lieden gaat onderhouden met huizen, uitkeringen, onderwijs en en noem maar op. Wat wij zien is dat deze mensen nooit zullen integreren. En dat hoeft ook niet. Alleen: in dat geval moeten zij zo snel mogelijk terug naar waar zij vandaan kwamen en wij zullen de rekening opmaken van de kosten die zijn gemaakt en indienen bij de verantwoordelijke partijen. We kennen de Rothschilds en wat zij op hun geweten hebben. Bij het zoeken van de verantwoordelijke partijen denk ik dat we bij de Rothschilds niet ver van de bron zitten …

En wat deze VN inspecteur betreft: de naam is duidelijk genoeg.

Lady
1 jaar geleden

Niets toe te voegen aan bovenstaande reacties, anders dan:

Maak een documentaire en geef openheid van zaken over de verschillen tussen de ‘GELOVEN & GEBRUIKEN’ van Moslim – Islam – Jihad – Religie – Geloofs overtuigingen etc.

John Lennon tegen de Deep State: Eén man tegen het “monster”

Wetenschappers zappen valse herinneringen in vogels om ze liedjes te laten fluiten die ze nooit hebben gehoord