in

Volgend jaar explosieve stijging zorgpremie

Het kon eigenlijk natuurlijk ook niet uitblijven, maar nu lijkt het er toch echt op dat de zorgpremie voor 2019 explosief zal stijgen.

De medische is een groeisector die steeds meer geld “vreet” van de burgers, maar echt beter worden doen ze niet.

Het lijkt op een soort Holle Bolle Gijs die nooit genoeg heeft; de medische industrie, die niets anders is dan een keiharde business waar onder de streep veel geld verdiend moet worden voor de aandeelhouders.

Een kenmerk van iedere industrie of bedrijfstak is dat ze meer omzet willen draaien, want meer omzet betekent in de meeste gevallen meer winst. Dus, hoe meer ziek, zwak of misselijke mensen er komen des te beter voor de medische bedrijfstak.

Dus zijn het volgende soort berichten te verwachten:

CZ, een van de vier grote in , voorspelt dat de zorgpremie volgend jaar minstens dubbel zo hard zal stijgen als in 2018. Dat staat in het vandaag gepubliceerde jaarverslag. Op jaarbasis gaat het minimaal om 84 euro.

,,Dat is nog een optimistische berekening”, aldus een woordvoerder van CZ in een toelichting. Hij verwacht een nog hogere stijging, maar kan nog niet specificeren met hoeveel. ,,Dat hangt ook af van de richtpremie waarmee de minister voor Volksgezondheid komt.” Dat richtsnoer verschijnt op Prinsjesdag.

De psychopaten in Den Haag doen net alsof ze geschrokken zijn:

Regeringspartij VVD laat weten: ,,We willen allemaal toegang tot de beste voor een betaalbare premie. Daarom is het belangrijk dat het kabinet haast maakt met het sluiten van nieuwe akkoorden over een beperking van de stijging van de zorgkosten”, aldus Kamerlid Aukje de Vries. 

Wat bij bijna niemand schijnt te registreren, is dat je van een commerciële medische industrietak niet kunt verwachten dat deze zal werken voor het welzijn van de bevolking. Een industrie doet precies wat het moet doen en dat is zoveel mogelijk omzet draaien zodat er lekker veel winst wordt gemaakt voor de aandeelhouders.

En die commercie blijft niet alleen beperkt tot de farmaceutische industrie:

In de strijd van de overheid om de kosten van de gezondheidszorg te beheersen, moeten ziekenhuizen winstgevend worden. Ziekenhuizen moeten hun bestaansrecht bewijzen. Diensten worden aangeboden tegen een afgesproken vergoeding. Productiecijfers dienen gehaald te worden. Het ziekenhuis wordt als een bedrijf gerund door managers.

Het volgende is wat we schreven in een eerder artikel eind vorig jaar:

Een industrie die met het woord “zorg” de bevolking permanent misleidt. Het enige zorgen dat ze doen, is zorgen voor de aandeelhouders van de farmaceutische- en zorgindustrie.

Wat misschien niet zo bekend is bij het grote publiek is dat er een fusie op stapel staat tussen twee grote Amsterdamse ziekenhuizen, het AMC en het VUmc. Een fusie die het volgende tot gevolg heeft:

Met een gezamenlijke omzet van zo’n 1,7 miljard euro en tussen de 12.000 en 13.000 medewerkers zou een combine van AMC en VUmc met afstand het grootste ziekenhuis van Nederland worden.

Het betreft hier gewoon over een keiharde commerciële onderneming die winst moet draaien.

Voor mensen die denken dat de meeste ziekenhuizen in ons land geen commerciële instellingen zijn, even het volgende uit de Volkskrant van 2008:

Ik durf de stelling aan dat veel, zo niet alle ziekenhuizen in Nederland op een meer commerciële leest geschoeid zijn dan het Slotervaartziekenhuis. Alleen zit dat commerciële aspect verborgen. In de algemene ziekenhuizen in Nederland werken medisch specialisten in maatschapverband. Een maatschap is een ‘winkelbedrijf’ en de medisch specialisten zijn zelfstandige ondernemers op het gebied van de gezondheidszorg. Zij huren onderzoek- en behandelruimte waar zij hun maatschap, lees bedrijf, gevestigd hebben. Hun inkomen is rechtstreeks verbonden met het aantal patiënten en de verrichtingen die hiermee gepaard gaan. Commercie in optima forma. Hoe meer productie, hoe meer inkomen.

Die specialisten op hun beurt zijn weer de voedingsbodem voor de farmaceutische industrie, waarbij iedereen er belang bij heeft dat er zoveel mogelijk mensen in een ziekenhuis terechtkomen voor een “behandeling”.

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kwakzalver
3 jaren geleden

Als tegen deze kosten uitstekende zorg zou worden geleverd waar mensen volledig van herstellen dan zou je er nog mee kunnen leven … maar dat is niet zo. Bij bijna alle aandoeningen worden pillen gegeven die de symptomen bestrijden maar die je niet gezond maken.
Zo worden bij hoge bloeddruk 2 of 3 middelen gegeven die de vaten verwijden en die cholestorol uit het bloed verwijderen, maar de oorzaak (een ontsteking) nemen ze niet weg !!! Sterker nog: de cholesterol verwijderaar maakt op den duur de bloedvatwand bros. De aanpak zou moeten zijn om de ontsteking te genezen maar dat gebeurt niet !!
Dat doet de farma industrie bewust want bij genezen zijn er geen pillen nodig en dan drogen de inkomsten op. De medische industrie brengt alleen middelen op de markt die te patenteren zijn want daar kan men veel meer geld voor vragen.
Veel ziekten worden chronisch genoemd en vervolgens moeten patiënten middelen slikken tot hun dood. Kassa !!!
Vervolgens heeft de medische industrie het ook nog voor elkaar gekregen dat alternatieve middelen niet worden vergoed en alternatieve middelen worden afgeschilderd als kwakzalverij. Net zoals een klokkenluider onmiddellijk conspiracy wordt genoemd. Waarom is dat? Is de medische industrie zo begaan met de gezondheid van mensen? Was het maar zo !

Heeft Uw huisarts of medisch specialist ooit wel eens gevraagd naar Uw eet patroon en bepaalde voeding of voedingssupplementen geadviseerd? Heeft hij ooit bepaalde voeding geadviseerd in plaats van pillen? Zoek op internet naar alternatieve behandelingen ! Er is heel veel te vinden voor vrijwel alle kwalen. Gebruik Uw verstand !!!

jungleelephant
3 jaren geleden

Ziektes worden bewust in stand gehouden,anders verdienen ze er niet meer aan.Een goed voorbeeld is kanker waarvoor de meest onzinnige behandelingen worden voorgeschreven,die doorgaans niet helpen!Ze kunnen het de wereld uit helpen,al heel lang,maar doen dat niet:is een goudmijn!

Sjaak
3 jaren geleden

Bestiiursvoorzitter WIM zakkenroller [Wim van der Meeren] heeft die jodin Edith Schippers gevraagd om mee te helpen

Experts slopen referendumplan Ollongren

19 jaar na de NAVO-overval: 84% van de Serviërs wil niet in de NAVO