in

Volgens de FBI is er niemand vermoord in Sandy Hook

9587962502 a8e0a8f567 sandy hook1

Het komt niet zo vaak voor dat overheden de waarheid spreken, dus wanneer ze dat dan wel een keer doen, dan is dat heel bijzonder.

Op 14 december 2012 werd de wereld opgeschrikt door de moordpartij in de lagere school van Sandy Hook in de Amerikaanse plaats Newtown in de staat Connecticut.

In totaal werden 20 kinderen en 6 personeelsleden vermoord door de doorgedraaide Adam Lanza, tenminste dat is het officiële verhaal.

Wat ook officiëel is zijn de misdaadcijfers van de Amerikaanse FBI. Het vreemde is nu dat volgens deze cijfers van diezelfde FBI er helemaal niemand is vermoord in 2012 in Newtown.

fbi sandy hook

En hiermee heeft de FBI de waarheid naar buiten gebracht, want al jarenlang is het een bekend gegeven dat wat er gebeurde bij die school niets anders was dan een geplande False Flag operatie.

Een belangrijke, dat wel. Want met Sandy Hook werd eigenlijk serieus het begin gemaakt van het ontwapenen van de Amerikaanse burgers. Iets dat voor een drama zoals Sandy Hook niet eens bespreekbaar zou zijn geweest.

Tot op de dag van vandaag wordt Sandy Hook gebruikt om het wapenbezit bij de burgers in Amerika zoveel mogelijk terug te dringen.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via shinya cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6807018893 2e3e85a761 US bombs1

ISIS weet precies waar de bommen gaan vallen

248934642 e00f15e3bd politie controle1

Helft Nederlanders vindt politie te weinig zichtbaar, te druk wegens razzia’s voor de belastingdienst