in , ,

Volkert van der Graaf loog, kabinet trapte er in

Volkert van der Graaf, die in 2002 doodschoot, is niet geëmigreerd en woont nog ‘gewoon' in Apeldoorn en . Hij lijkt ook geen concreet plan te hebben om naar het buitenland te vertrekken. Dat meldt De Stentor, die dat baseert op informatie van het (OM) en gesprekken die de krant de afgelopen maanden voerde met bekenden van Van der Graaf.

Van der Graaf kreeg na zijn vervroegde vrijlating in 2014 voorwaarden opgelegd, onder meer een fysieke meldplicht. Die vocht hij aan omdat hij zei te willen emigreren en dat kon niet omdat hij zich steeds in Nederland moest melden. De rechter ging daarin mee, waarna het OM en Van der Graaf in hoger beroep een nieuwe deal sloten.

De Stentor zocht de afgelopen maanden uit of de geboren Zeeuw inderdaad is vertrokken. Dat blijkt niet het geval. Verslaggevers van de Stentor ontmoetten Volkert in de deuropening van zijn woning in Apeldoorn.  Het Openbaar Ministerie laat weten niet op de hoogte te zijn van concrete verhuisplannen van Van der Graaf.

En dat terwijl justitie wel regelmatig contact heeft met de man die ooit werd verkozen tot ‘ergste Nederlander'. Volkert zou ook tegenover zijn buurman hebben verklaard dat hij geen plannen heeft om het land te verlaten.

Lariekoek

Nabestaanden van Pim Fortuyn zijn woedend en stellen dat Van der Graaf opnieuw de rechters om de tuin heeft geleid om van zijn voorwaarden af te komen. ,,De is lariekoek. Dit is te gek voor woorden”, reageert Pim's broer Simon Fortuyn.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline en AD.nl

Het blijft vraagtekens geven: terrorist Volkert van der Graaf heeft weer een dealtje met de staat

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sinterklaas voortaan vergezeld door ‘helpers’

Nieuwe Zwitserse studies: 5G verhoogt de lichaamstemperatuur van insecten, net als bij mensen