in , ,

Von der Leyen wil weer nieuwe EU-afspraken voor asiel en migratie

Onder het mom van het moet strenger worden….

De pas verkozen voorzitter van de Europese Commissie, Ursula Von der Leyen, kondigde vrijdag aan dat ze nieuwe afspraken voor asiel en migratie op de EU-agenda wil zetten. Dat deed ze bij een bezoek aan de Italiaanse Eerste Minister Giuseppe Conte.

Italië wil al langer een strenger asiel- en migratiebeleid op Europees niveau, zeker nu het land recent weer verschillende NGO-schepen zag aanmeren ondanks een verbod van de regering.

Von der Leyen brak vrijdag in Rome een lans voor een nieuw EU-migratieakkoord. Volgens de pas verkozen Europese Commissievoorzitter heeft de EU nood aan een “frisse wind” op vlak van migratie. Dat zei ze in Rome bij een bezoek aan de Italiaanse Eerste Minister Giuseppe Conte.

Italië kampt al langer met de problematiek van NGO-schepen die migranten oppikken voor de Libische kust en naar Europa brengen. De Duitse wil nu bekijken hoe de migratiecrisis in de Middellandse Zee op een “effectieve, efficiënte en menselijke manier” kan aangepakt worden.

Een nieuw migratieakkoord zou de verdeling van migranten over de EU-lidstaten moeten herbekijken.

“Ik ben me ervan bewust dat landen als Italië, Spanje en Griekenland zich in een geografisch blootgestelde situatie bevinden en we moeten solidariteit garanderen”

Lees verder bij de bron: sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU is een grote leugen
1 jaar geleden

Deze dame is krankzinnig. Waarom zou de EU immigranten aannemen terwijl in alle EU landen steen en been wordt geklaagd over de moslims. Moslims zeggen openlijk dat zij zich niet wensen aan te passen aan de westerse cultuur en gewoonten. De problemen in de hele EU regio zijn legio. De gevangenissen zitten vol met deze lieden. De burgers in de EU zijn witheet en zijn het zat te worden opgescheept met lieden die de sfeer verpesten en die hun kinderen en vrouwen verkrachten. Immigranten die nooit zullen integreren en vinden dat het westen zich moet aanpassen aan de moslims …

Frau von der Leyen moet eerst maar eens een evaluatie maken van de ervaringen met moslims in de EU.
Er is een heel simpele oplossing: alle immigranten terug naar huis en als mevrouw Von der Leyen niet anders weet dan nog meer moslims dan kan zij ook direct naar huis.

VN waarschuwt voor toename jihadistische aanslagen in tweede helft 2019

Neponderzoek: 10% ‘Nederlandse mannen’ stiekem pedofiel