Voor de trein duwen is geen incident meer! Tientallen treinstation-moordpogingen sinds 2017 

Het nieuwe normaal wordt geïmporteerd

Fotoworkshop4You / Pixabay

Het is noch bekend, noch duidelijk wat linkse politici en mediavertegenwoordigers ertoe aanzet om de ergste gewelddaden tot onbeduidende en geïsoleerde incidentele gevallen te verklaren.

Natuurlijk zou het voor de burgers geruststellend en aantrekkelijk zijn als deze bewering waar was. Maar het tegendeel is waar.

Een chronologie van de bekend geworden moorden en moordpogingen op treinstations sinds 2017.

Januari 2017, Berlijn
Een “groep jongeren”, zes uit , één uit , valt twee mannen aan op het station van Kottbuser Tor en duwt één van hen op het spoor. Hij slaagt erin om net op tijd voor de aanstormende trein te ontsnappen.

Januari 2017, Hamburg
Een 16-jarige Marokkaan, sinds 2016 in , overvalt en berooft een 34-jarige vrouw en duwt haar op de spoorbaan. De dader was reeds voor meerdere mishandelingen veroordeeld.

Maart 2017, Dresden
Een Marokkaan en een Libiër duwen een Duitse familievader op de spoorbaan en voorkomen dat hij zich ervan bevrijdt door hem te schoppen. De aankomende sneltram slaagt erin net op tijd een noodstop te maken. De daders zijn bekend bij de en tijdens de arrestatie hebben ze drugs bij zich.

April 2017, München
Een zogenaamde geesteszieke vrouw spreekt mensen aan in een “onbegrijpelijke taal” en probeert twee vrouwen op de spoorbaan te stoten. Uiteindelijk slaagt ze erin een 47-jarige Duitser op de spoorbaan te stoten die zich op het nippertje voor de aankomende trein kan redden door in de reddingsschacht te rollen. Motief: ze voelde zich uitgelokt, de mensen hadden lelijk naar haar gekeken.

Mei 2017, Frankfurt
Een groep “Oost-Europeanen” duwt een jongeman op het spoor en laat hem ernstig gewond achter.

Juli 2017, Keulen
Een 26-jarige stoot een 18-jarige toerist uit de tegen een inkomende metro. Gelukkig is het slachtoffer slechts licht gewond geraakt. De man was wegens massale seksuele en gewelddadige aanvallen op vrouwen bij de politie bekend.

Oktober 2017, Gerlingen
Een 21-jarige Algerijn, die meerdere malen terecht heeft gestaan wegens lichamelijk letsel en andere misdaden, slaat een jonge grotendeels verlamde Duitser die zich niet kan verplaatsen in elkaar en duwt hem vervolgens op de spoorbaan. Het slachtoffer raakt ernstig gewond.

Oktober 2017, Berlijn
Een groep “jonge mannen” duwt een 25-jarige man voor de tram. Het slachtoffer raakt ernstig gewond.

Oktober 2017, Berlijn
Twee “groepen mannen” krijgen ruzie. Een 32-jarige wordt op de spoorbaan geduwd waar hij verder mishandeld wordt. De man kan gered worden en ontsnapt met relatief lichte verwondingen.

November 2017, Berlijn
Een 28-jarige Iraniër neemt een aanloop en trapt een 20-jarige voor een aankomende metro. Het slachtoffer overlijdt ter plekke. De dader is sinds 2002 bij de politie bekend. Op 14-jarige leeftijd stak hij een man neer.

December 2017, Wendlingen
Een 23-jarige, naar verluidt geesteszieke man grijpt een vrouw bij de haren en wil haar voor een aankomende sneltram duwen. De zaak krijgt veel media-aandacht omdat de migrant-buschauffeur Ugur Altun en zijn collega Mario Landwehr tussenbeide komen en de dader tegenhouden.

…..

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste hennepvliegtuig ter wereld is sterker dan staal en vliegt op hennepbrandstof

‘Groene politiek’: bos van honderdduizend bomen omkappen voor 241 meter hoge windmolens